19 / 05 / 2024

Şeyhmus İyisan

Şeyhmus İyisan

Titanyum Gayrimenkul Emlak İnşaat Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi, Şeyhmus İyisan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu.

Msem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Baykut tarafından kuruldu.

Ongül Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ongül Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Öngül tarafından kuruldu.

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Cantürk tarafından kuruldu.

Geodağ İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geodağ İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Şeyhmus Dağ tarafından kuruldu.

Mayza Otel Turizm Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayza Otel Turizm Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Şeyhmus Baraj tarafından kuruldu.

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Turhan tarafından kuruldu.

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Sağer ve Şeyhmus Sağer ortaklığında kuruldu.

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında asbest tehlikesi!

İstanbul'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 1300 binanın yıkımı tamamlandı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği (ASUD) Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, kentsel dönüşüm çalışmalarında asbeste yönelik önlem alınmadığını dile getirdi.

Haydarpaşa Numune Hastanesi için asbest iddiası!

Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yıkım çalışmaları başladı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, yıkım esnasında hasta, hasta yakınları ve hemşirelerin asbest tozlara maruz kaldığını dile getirdi.

Asbestli binalar Türkiye'nin Çernobil'i!

Asbestli yapıların tehlikesine yönelik açıklama yapan Asbest Söküm Uzmanları Derneği Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle yıkımlarda çok dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. 

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Aktaş tarafından kuruldu.

Değişim Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat     Öztürk ve Şeyhmus Okan Tütüncü ortaklığında kuruldu. 

Saren Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saren Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Adıhan ve Harun Eyyubi tarafından kuruldu.

Şeyhmus İyisan Haberi

Şeyhmus İyisan

Titanyum Gayrimenkul Emlak İnşaat Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi, Şeyhmus İyisan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


Titanyum Gayrimenkul Emlak İnşaat Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,...