05 / 05 / 2024

seyidoğlu fabrika

seyidoğlu fabrika

Seyidoğlu Hadımköy Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 milyon TL'ye yeni bir fabrika kuracak. Tesisle 150 yeni istihdam sağlanacak.

Seyidoğlu, Cezayir ve Hadımköy'de 2 yeni fabrika açıyor!

60. yaşını kıutlayan Seyidoğlu, Hadımköy'de ve Cezayir'de 2 yeni üretim tesisini dereye sokacak...

Sana Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sana Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 510 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osamah Thamer Saeed Saeed, Azad Yıldız ve Nadir Seyidoğlu ortaklığında kuruldu.

Seyidoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyidoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hameed Rashid Sedeeq Sedeeq tarafından kuruldu.

İlaf Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlaf Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sirac Seyidoğlu tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Arnavutköy'deki deposunu 40 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Arnavutköy Ömerli Mahallesi'nde yer alan deposunu Seyidoğlu Gıda'ya kiraya verdi.

Erkan Seyidoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Seyidoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erkan Çamur tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ÇAYKUR 400 ton kapasiteli yeni fabrika kurdu!

ÇAYKUR, Pazar ilçesinde yeni fabrika kurdu. ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, 400 ton kapasiteli fabrikanın inşaatını gezdi.

Seyidoğlu Hadımköy OSB'de fabrika kuracak!

Seyidoğlu Hadımköy Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 milyon TL'ye yeni bir fabrika kuracak. Tesisle 150 yeni istihdam sağlanacak.

Sabancı Holding ABD’de fabrika kuracak!

Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu 2017’de 1,5 milyar lira yatırım yapacaklarını söyledi. Planlar arasında ABD’de fabrika yatırımı da bulunuyor.

Kahramanmaraş Tükoğlu'nda icradan 4,1 milyon TL'ye satılık fabrika!

Kahramanmaraş Tükoğlu İcra Dairesi tarafından 2 adar taşınmaz satışa sunuluyor. Taşınmazların toplam bedeli 4 milyon 197 bin 667 TL. İşte ihale detayları;

İstanbul Beyoğlu'nda icradan 9,4 milyon TL'ye satılık fabrika!

İstanbul Beyoğlu İlçesi, Bedrettin Mahallesi'nde yer alan Kargır Fabrika vasıflı taşınmaz satılıyor. Taşınmazın muhammen bedeli 9 milyon 405 bin 788 TL olarak belirtiliyor.

Erdemoğlu Holding'ten 400 milyon dolarlık fabrika yatırımı!

SASA’yı Sabancı’dan satın alan Erdemoğlu Holding, fabrikaya 400 milyon dolarlık yatırıma başladı. Şirketin patronu İbrahim Erdemoğlu “1 milyar dolarlık polyester ithalatını bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Mustafa Seyidoğlu'nun mal varlığına tedbir konuldu!

FETÖ’nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında Seyidoğlu Baklavaları’nın sahibi Mustafa Seyidoğlu da gözaltına alındı. Savcılık tarafından ünlü işadamının mal varlığına tedbir konuldu.

Güllüoğlu'nun Almanya'daki fabrikasının temeli 2017'de atılacak!

Faruk Güllüoğlu, yurtdışında atağa kalktı. Faruk Güllüoğlu, Almanya’nın Bochum kenti yakınlarında 2017 yılı başında temelini atacağı bir fabrika kurarak Avrupa’nın göbeğinde üretime başlamaya hazırlanıyor.

seyidoğlu fabrika Haberi

seyidoğlu fabrika

Seyidoğlu Gıda, bu yıl 10 milyon TL'lik yatırım yapacak. Seyidoğlu Gıda Genel Müdürü Mehmet Göksu, nisan ayı itibarıyla Hadımköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni bir tesis inşaatına başlayacaklarını kaydetti. Göksu, "7 bin metrekare kapalı alana sahip yeni bir tesis kuracağız. Tesiste son teknolojiye sahip robotlarla pekmez, pasta ve yeni tatlı üreteceğiz. 150 yeni istihdam sağlayacağız"...