16 / 05 / 2024

seyir kuleli park nerede

seyir kuleli park nerede

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince inşa edilen proje kapsamında, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine "Ekopark" tarzında, seyir kuleli, ahşap yürüyüş platformu ile kafe tarzında ünitelerin bulunacağı park hayata geçirilecek.

Trabzon'da seyir kuleli park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince inşa edilen proje kapsamında, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine "Ekopark" tarzında, seyir kuleli, ahşap yürüyüş platformu ile kafe tarzında ünitelerin bulunacağı park hayata geçirilecek.

Evla Park Seyir Evleri'nde yaşam başladı!

Föy İnşaat ile Kiptaş tarafından hayata geçirilen Evla Park Seyir Evleri'nde yaşam başladı. Projedeki dairelerin büyüklükleri 111 metrekare ile 192 metrekare arasında değişiyor...

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

Malatya Yeşilyurt'a kent park, kültür evi ve seyir kulesi yapılıyor!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gedik Mahallesinde devam eden Gedik Kent Park, Kültür Evi ve Seyir Kulesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Antalya Kumluca'ya saat kuleli park!

Antalya Kumluca Belediyesi tarafından 'Her Mahalleye Bir Park Projesi' kapsamında Karşıyaka Mahallesi'nde içerisinde saat kulesinin de yer aldığı parkın inşaasına başladı.

Artvin Hatila Vadisi Milli Parkı'nın cam terası 2016'da açılacak!

Artvin ilindeki Hatila Vadisi Milli Parkı'nda inşa edilen Türkiye'nin en yüksek cam seyir terasının 2016 başında hizmete alınması planlanıyor.

Ordu'ya Çikolata Park inşa edilecek!

Çikolata Park Projesi için geri sayım başladı. Ordu-Giresun Havalimanı'nın hemen kenarına inşa edilecek. 3 ana bölümden oluşacak projede; gezinti yerleri, butik mağazalar, seyir tepesi, anfi tiyatro ve eğlence mekanları yer alacak.

Altındağ Çamlık Mahallesi'nde 40 dönümlük park geliyor!

Altındağ Belediyesi, seyir keyfi yaşanacak, gül bahçeleri ile donatılacak 40 dönümlük parkı Çamlık Mahallesi'ne kazandıracak. Tiryaki, park alanı içindeki caminin de yıkılacağını ve taş ile ahşaptan yeniden yapılacağını söyledi.

Mamak Saklı Bahçe Parkı ne zaman açılacak?

Ankara Büyükşehir Belediyesi yapılan Mamak Saklı Bahçe Parkı’nda, 7 seyir terası ile farklı bir tepeden, farklı bir açı ile Ankara izlenecek.

Mamak Saklı Bahçe Parkı açılış için gün sayıyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan ve açılışı için gün sayılan 28 bin 500 metrekare büyüklüğündeki Mamak Saklı Bahçe Parkı’nda, 7 seyir terası ile farklı bir tepeden, farklı bir açı ile Ankara izlenecek.

Esertepe Parkı'na 130 metre yükseklikte seyir tepesi kurulacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’e dev bir park daha kazandırıyor. Keçiören’in Esertepe Mahallesi’nde 174 bin metrekare alan üzerinde yapımı devam eden park, bitme aşamasına geldi.

Sevindik Vadi Parkı Denizli'nin çehresini değiştirdi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sevindik Mahallesi'nde 92 bin metrekare alan içerisine kurulan Sevindik Vadi Parkı, mahallenin çehresini değiştirdi. Parkta bulunan giriş meydanı, yaprak bitki gösteri alanı, kafeterya, seyir terasları bulunuyor..

seyir kuleli park nerede Haberi

seyir kuleli park nerede

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine "Ekopark" tarzında, seyir kuleli, ahşap yürüyüş platformu ile kafe tarzında ünitelerin yer alacağı park yapılacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, doğal yaşam alanlarını artırmak amacıyla ilçeye bağlı Çukurçayır Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan parkın projesi, bir ay içinde ihale edilecek.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, Çukurçayır Mahallesi'nde eskiden halı saha olarak kullanılan 5 bin metrekare alana yeni bir yaşam parkı yapılacağını dile getirdi.

Mahallede, kentleşmeyle nüfus yoğunluğunun oldukça arttığını belirten Genç, yapılacak parkın, mahalleye yeni bir nefes alanı kazandıracağını belirtti.

- "Ortahisar'ımızı yeşille anılan bir ilçe haline getireceğiz"

Genç, Çukurçayır'ın en kapsamlı parkının yapılacağını vurgulayarak, Ortahisar'ı tıpkı eski zamanlarda olduğu gibi yeşille anılan bir...