07 / 05 / 2024

Seyir Tepesi projesi

Seyir Tepesi projesi

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2014 yılında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere, yönetim gözden geçirme toplantısında başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bir araya geldi.

Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi onay aşamasına geldi!

Ortahisar Belediyesinin, Trabzon'un en çok gezilen yerlerinden Boztepe için hayata geçirdiği "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi"nin onay aşamasında olduğu belirtildi. 

Denizli'deki seyir tepesi inşaatı meclis gündeminde!

Denizli'de Denizli Nakılı olarak bilinen endemik bitkinin yetiştiği alana yapılacak olan seyir tepesi inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Amasya Teleferik Projesi için imzalar atıldı!

Amasya Ferhat Tepesi Teleferik ve Doğal Yaşam Alanı Projesi'nin fizibilite çalışmaları için imzalar atıldı.

Çekmeköy Seyir Kulesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde deniz seviyesinden 270 metre yükseklikte hayata geçirilen Çekmeköy Seyir Tepesi'nde çalışmaları sürüyor.

Kocaeli Seyir Tepesi projesi çalışmaları sürüyor!

Dilovası Belediyesinin ilçe merkezinin kuş bakışı izlenebildiği Diliskelesi Tepesine kazandıracağı seyir tepesi projesi için çalışmalar devam ediyor.

Uzungöl'e seyir terası yapım işi ihale edilecek!

AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu, "Göle hakim bir alanda 2017 yılı için çelik konstrüksiyon üzeri ahşap kaplama seyir terasının projesi onaylandı ve yapım işinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek" dedi.

Kartepe teleferik projesi onaylandı!

Kartepe Belediyesi'ne ait teleferik projesi için imar planı değişikliğiyle ilgili raporu oybirliğiyle onaylandı. İhale sürecine girilen teleferik projesinin tamamlanmasının ardından ziyaretçilerine seyir zevki yüksek bir teleferik yolculuğu sunacak.

Seyir İstanbul'da sevgililer gününe özel kampanya!

Çatma Yapı tarafından Yakacık’ da inşa edilen Seyir İstanbul Projesi büyük ilgi görüyor. Projede sevgililer gününe özel kampanya ile 120 ay 0,64 Faiz oranı, ya da yüzde 10 +3 indirim fırsatı sunuluyor.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap Projesi'nin temeli atılıyor!

Tarih Koridoru Projesi'nin en önemli ayağını oluşturacak olan Kültür Tepesi 2.Etabın temeli önümüzdeki günlerde atılacak.

Konya Cihanbeyli’ye 7 milyon TL'lik cadde düzenlemesi!

Konya’nın tüm ilçelerinde prestij cadde kazandırma çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Cihanbeyli’de 5 ana cadde ile Kent Park ve Gölet Seyir Tepesi yolları yapımına yaklaşık 7 milyon lira harcadı.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap Projesi başlıyor!

İzmit Belediyesi’nin Tarih Koridoru 2.Etap Projesi içinde yer alan Kültür Tepesi’ndeki eski Sağlık İl Müdürlüğü binasının yıkımına başlandı. Binanın yıkımında ilk kepçeyi İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan vurdu.

Moment Beştepe Ofis projesi ofis anlayışını değiştiriyor!

Türkiye’nin en tepesi Beştepe’de yükselen Moment Beştepe Ofis projesi, içerisinde bulundurduğu sosyal donatıları ile ofis kavramını değiştiriyor.

Konya Alaaddin Tepesi arkeolojik park olacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaeddin Tepesi’nde yürütülen II. Kılıçarslan Köşkü arkeolojik Kazı Alanı ve Kentsel Tasarım projesi kapsamında, köşkü koruyan beton şemsiye yıkılma tehlikesi olduğu için kaldırılıyor.

Seyir Tepesi projesi Haberi

Seyir Tepesi projesi


Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2014 yılında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere, yönetim gözden geçirme toplantısında başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bir araya geldi.  Kalite yönetim sistemi çalışmaları kapsamında düzenlenen yönetim toplantısı 6-8 Şubat tarihlerinde, Kocaeli’nde gerçekleşti.

Ağırlıklı olarak belediye çalışmalarının ve projelerinin görüşüldüğü toplantıda, kurumsal yapı da değerlendirildi. Birim müdürlerinin hazırladığı sunumlar üzerinden yapılan görüşmelerde 2014 yılı faaliyetleri ve 2015 hedeflerine ayrıntılı yer verildi.


Seçim dönemi halka duyurulan projelerden Seyir Tepesi ve Taşdelen Meydan Projeleri’ndeki son durumlar hakkında bilgi alan Başkan Poyraz, Nikah Sarayı ve Kapalı Pazar Yeri inşaat çalışmalarının bitmek üzere olduğunu hizmete sunulma aşamasında zaman kaybedilmemesi için gereken hazırlıkların yapılmasını söyledi.Başkan Poyraz, Reşadiye Mesire Alanı’nda sosyal tesis olarak yeniden düzenlenmesi için...