03 / 10 / 2024

Seyit İnce

Seyit İnce

Seyna İnşaat Anonim Şirketi, 25 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Namık Akay ve Seyit İnce ortaklığıyla kuruldu...

ASO Başkanı Ardıç’tan dikkat çeken iş gücü açığı uyarısı! ‘Bu problem bir an önce ele alınmalı’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, sanayinin neredeyse bütün sektörlerinde iş gücü açığının gün geçtikçe artığını söyledi. Ardıkç, "Bu problemin bir an önce ele alınmasını istiyoruz. Aksi takdirde üretimi istediğimiz seviyelerde artırmamız ve geliştirmemiz mümkün olmayacak” diye konuştu.

Seyit Hüseyin Gürel kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Hüseyin Gürel kimdir? Seyit Hüseyin Gürel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Seyit Hüseyin Gürel'in biyografisi...

2006 yılında Avrupa Konutları'nda 'Önce otur, sonra öde' sistemi!

2006 yılında Özsaya Turizm ve Gün-Er İnşaat ortak girişiminin Halkalı'da yaptığı Avrupa Konutları oturuma açılacakmış. Yapımcı şirket Avrupa Konutları'nda ilk defa 'Önce otur, sonra öde' sistemi ile konut satmış.

İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce yapılmalı!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, kent merkezinde uygun alan bulmanın kolay olmadığını vurgulayarak, kentsel dönüşümün bir an önce yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Ebru Dildar Edin: HES portföyü bir an önce özelleştirilmeli!

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, "Yatırımcıların ilgisinin yüksek olacağı HES portföyünün bir an önce özelleştirilmesi gerek" dedi.

Evlenmeden önce yapılan mal ayrılığı sözleşmesi!

Evlilikte mallara nasıl sahip olunacağına eşlerin yapacağı sözleşme ile karar verilebiliyor. Taraflar, istedikleri mal rejimini ancak kanunda yazılı sınırlar içinde seçebiliyor. İşte evlenmeden önce yapılan mal ayrılığı sözleşmesi...

Evlilikten önce edinilmiş malların paylaşımı!

Eşler arasında edinilmiş mallara katılma rejiminin uygulanıyor.Ancak isteyen eşler, mal rejimi sözleşmesiyle kanunda belirlenen diğer rejimlerden birini kabul edebiliyor. Peki, evlilikten önce edinilmiş malların paylaşımı nasıl olur?

Arsa almadan önce dikkat edilmesi gerekenler!

Daha önce konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri 10 başlık altında toplamıştık. Şimdi ise sıra arsa alırken dikkat edilecek noktalara geldi. Arsa alırken nelere dikkat etmeliyiz, Avukat Kadir Kurtuluş açıkladı...

3 Katlı Büyük Tünel seçimden önce ihaleye çıkacak!

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: "3 katlı tünel projesi seçimden önce ihaleye çıkmaya çalışacaklar arkadaşlarımız, yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Ama belki bir aksama, gecikme olursa belki seçim sonuna kalabilir" dedi.

Cemil Şeboy: İzmir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

AK Parti izmir 1. Bölge milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşümün biran önce başlaması lazım. Allah korusun İzmir'de büyük bir deprem olsa kentin yüzde 65'i yok olacak." dedi.

Boşanmadan önce mallara tedbir koyulabilir mi?

Boşanma kararı alan bir çift, yaşanabilecek mal kaçırma ihtimaline karşın mallara tedbir koydurmak isteyebiliyor. Peki, boşanmadan önce mallara tedbir koyulabilir mi? Boşanmadan önce mallara tedbir nasıl koyulur?

Boşanmadan önce eşim malları başkasına devretti ne yapmalıyım?

Boşanma sürecinde her iki taraf da edinilmiş mallarda hak sahibi olabiliyor. Peki, "Boşanmadan önce eşim malları başkasına devretti ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı..

Arsa ya da arazi almadan önce dikkat edilmesi gerekenler!

Yatırımcılara tavsiyelerde bulunan RE/MAX Lot Gayrimenkul Danışmanı Can Alisbah, arsa ya da arazi alınmadan önce dikkat edilmesi gerekenler konusunda püf noktalara değindi.

Seyit İnce Haberi

Seyit İnce

50 bin TL sermaye ile kurulan firmanın faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Sultangazi Esentepe Mahallesi 2970 Sokak Avizeciler Sanayi Sitesi NO:8 adresinde faaliyete geçirildi. 25 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Namık Akay ve Seyit İnce ortaklığıyla...