02 / 05 / 2024

seyit ömer termik santrali

seyit ömer termik santrali

Seyitömer Termik Santrali özelleştirilmesi İhalesinde en yüksek teklifi 2 milyar 248 milyon dolar ile Çelikler Taahhüt İnşaat ve Sanayi AŞ verdi...

Artea İleri Yapı Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artea İleri Yapı Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Altunç, Seyit Fatih Altunç, Seyit Murat Altunç ve Seyit Ömer Altunç ortaklığında kuruldu.

Fatih Vezir Parkı imara açıldı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Fatih Seyit Ömer Mahallesi’ndeki Vezir Parkı’ndaki projeleri, yapılaşmayı eleştirdi. İşte o haber...

Kaymakcı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymakcı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Satı Mehmet Kaymakcı tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Fatih, Seyit Ömer Mahallesi, Kızılelma Caddesi'nde kuruldu.

Seyitömer höyüğündeki arkeolojik kazılar duracak mı?

Binlerce yıllık geçmiş kömüre kurban gidiyor. Seyitömer höyüğünün altındaki kömür rezervlerine gözünü diken Termik santrali işleten şirket arkeolojik kazıları durdurmak istiyor.

HJY Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

HJY Turizm Otelcilik Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Seyit Ömer Mahallesi 'nde, Hecham Yossef Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Kahramanmaraş'ta termik santralde iş kazası!

Kahramanmaraş'ta termik santralde temizlik işçisi olarak çalışan Ömer Şahan (34) ile Ali Sarı (47), yemekhanede öğle yemeğini yedikten sonra kazan işletme bölümünden geçtikleri sırada üzerilerine 12 metre yükseklikte bulunan havalandırma hattı düştü.

1970 yılında 39 gecekondu tek kuruş ödenmeden yıkılacakmış!

1970 yılında 39 gecekondu tek kuruş ödenmeden yıkılacakmış. Fatih Seyit Ömer Mahallesi'nde 200'den fazla nüfusun barındığı 39 gecekondu, Topkapı Ortaokulu inşaatı için tek kuruş ödenmeden istimlak edilecekmiş.

Fatih su kesintisi 18 Kasım!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesinin Seyit Ömer ve Şehremini mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 18 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın saat 17:00'da bitirilmesi öngörülüyor.

ALV İnşaat Dekorasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ALV İnşaat Dekorasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Güven Demir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Fatih, Seyit Ömer Mahallesi'nde kuruldu.

Uygurlar Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uygurlar Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, İskender Hayrullahoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Fatih, Seyit Ömer Mahallesi, Türkçü Sokak'ta kuruldu.

4. Uluslararası Arkeoloji Sempozyumu Kütahya'da düzenlendi!

Sempozyumun açılışında bir konuşma yapan Arkeoloji Bölüm Başkam Prof. Dr. Nejat Bilgen sempozyumun Erken Tunç Çağının incelendiği bir sempozyum olduğunu kaydederek, Seyitömer Höyük kazılarıyla ilgili bilgiler verdi.

Ant Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ant Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Duranoğlu, Selime Toksöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Fatih, Seyitömer Mahallesi'nde kuruldu.

Kütahya'da kamu binalarına depreme dayanıklılık testi yapıldı!

Kütahya'da, İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Vekili Metin Selçuk başkanlığında İl Özel İdaresi Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıya İl Genel Meclis Başkanı Seyit Ömer Durmuş ve il idare şube başkanları katıldı...

seyit ömer termik santrali Haberi

seyit ömer termik santrali


Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Seyitömer Termik Santrali ile Santral tarafından kullanılan taşınmazların, Seyitömer Linyitleri İşletmesi tarafından kullanılan taşınır ve taşınmazların nihai pazarlık görüşmesinde, en yüksek teklifi 2 milyar 248 milyon dolar ile Çelikler Taahhüt İnşaat ve Sanayi AŞ verdi. 

     Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nda, Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu'nun komisyon başkanlığında yapılan nihai pazarlık görüşmesinde ilk olarak kapalı elemesiz teklifler alındı. 

     Daha sonra her bir turda 2 katılımcı firmanın elendiği elemeli turlara geçildi. 1. elemeli yazılı turda en düşük teklifi veren Özkar İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ ile Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret AŞ, 2. elemeli yazılı turda en düşük teklifi veren Altek Alarko Elektrik Santralları Tesis İşletme ve Ticaret AŞ ile Bilgin Enerji-Suba Ortak Girişim...