14 / 05 / 2024

Seyitgazi Boyalı köyü

Seyitgazi Boyalı köyü

Seyitgazi'ye bağlı Boyalı köyü yok oluyor. Şehre göçün devam ettiği bu dönemde koca köyde 60 hane bomboş kaldı.

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi 2020!

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Çeşme Folkart Boyalık İzmir Çeşme'de yükseliyor.

Köyler birer birer yok oluyor!

Seyitgazi'ye bağlı Boyalı köyü yok oluyor. Şehre göçün devam ettiği bu dönemde koca köyde 60 hane bomboş kaldı.

İzmir Folkart Boyalık Evleri fiyat listesi!

İzmir Folkart Boyalık Evleri fiyat listesi 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. Çeşme Folkart Boyalık projesinde daire teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Çeşme Folkart Boyalık satış fiyatları!

Çeşme Folkart Boyalık satış fiyatları 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. İzmir Çeşme'de hayata geçirilen Folkart Boyalık Çeşme projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

İzmir Boyalık Beach Çeşme Hotel rezervasyon kampanyası hazırladı!

İzmir'in en güzel koylarından birisine sahip Boyalık Beach Çeşme Hotel, yaz sezonu için erken rezervasyon kampanyası hazırladı. Buna göre erken rezervasyon kampanyasıyla Boyalık Beach'ın hizmetlerinden yüzde 30 yararlanma imkanı sunuluyor.

Afyon Boyalı köyü sakinleri arazilerinin satışlarını istemiyor!

Bağlı Boyalı köyü halkı, Boyalı sınırları içerisinde bulunan, Bozkır mevkisi diye adlandırılan yerde iki adet arazinin satışını 2010 yılında görev yapan Muhtar İbrahim Aksoy döneminde satışı onaylanan arazilerinin satışının yapılmasını istemiyor.

Eskişehir Kümbet Köyü koruma istiyor!

Seyitgazi Belediyesi Meclis Üyesi ve Kümbet köyü eski Muhtarı Seydi Kanat, birinci derece sit alanı olan köy ve çevresinin korunması için görevli atanmasını istediklerini söyledi.

Keşan'daki köy yolları yapılıyor!

Edirne’nin Keşan ilçesinde İl Özel İdaresi tarafından köy yollarındaki yapım çalışmalarına başlandı. Hüseyin Boyalık, havaların güzel gitmesiyle birlikte Keşan’da yolu yapılmayan hiçbir köyün kalmayacağını söyledi.

İzmir’de en iyi resort otel ödülü Boyalık Beach’e verildi!

Turizm Haftası kapsamında İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen İzmir Turizm Ödülleri’nde en iyi resort otel ödülü Özkardeş Grubu’na ait Boyalık Beach Otel’e verildi.

Boyalık Beach Çeşme Yeşil Yıldız'ın sahibi oldu

Boyalık Beach Çeşme, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yürüttüğü "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri" projesi kapsamında gerekli koşulları yerine getirenlere verilen Yeşil Yıldız'ın sahibi oldu.

Eskişehir Sarayören köyünün çehresi değişiyor!

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı Sarayören köyü, geri dönüş yapanlar ve yazlıkçıların yaptırdığı yeri yerleşim alanları ile bambaşka bir çehreye bürünüyor.

Seyitgazi Boyalı köyü Haberi

Seyitgazi Boyalı köyü

Şehre göç devam ederken, köyler birer birer yok olmaya devam ediyor. Seyitgazi'ye bağlı Boyalı köyü de bu göçlerden nasibini aldı.


Önceden 602 hanenin bulunduğu köy, şimdilerde harabe evlerle doldu. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, köyünü bırakmayan Erdoğan Koca'nın 2 oğlu da yatılı okullarda eğitim görünce koca köy eşi ve kendisine kaldı. Elektiriğin ulaştığı köyde düzgün bir yol ve su şebekesi bulunmuyor. Hayvancılık yaparak geçimini sağlayan Koca'nın köyü, nüfusun azalmasından dolayı Numanoluk köyüne bağlandı. Erdoğan Koca "Tek kaldık, herkes gitti. Sakin olmasının avantajı var, başka da avantajı yok"...