30 / 06 / 2024

Seyitgazi

Seyitgazi

Kalkınmasını turizm ve yerel değerler üzerine kuran Eskişehir'in Seyitgazi İlçesi, 'yavaş şehir' olmak için harekete geçti

3 ildeki 55 adet arsa satılıyor! 273 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul alabilirsiniz!

Çanakkale Bozcaada, Eskişehir Seyitgazi ve Van Edremit'te yer alan 55 adet arsa satılıyor. Belediyeler satış ihaleleri ile ilgili detayları tek tek açıkladı. İşte satış tarihleri... 

Eskişehir Seyitgazi'de 382 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 2 arsa!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi, Eskişehir ili, Seyitgazi ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte satış ihalesi ile ilgili ayrıntılar...

TOKİ Eskişehir Seyitgazi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Seyitgazi  2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Seyitgazi  sosyal konut projesi...

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Hasan Kalın, belediyeye ait toprakları mı sattı?

Seyitgazi Belediyesi’nin eski başkanı Hasan Kalın, Gençlik Hizmetleri Müdürü oldu. Kalın, belediyeye ait 1 milyon metrekarenin üzerindeki toprağı 2,5 milyon TL’ye satmasıyla gündeme gelmişti...

Eskişehir Seyitgazi Belediyesine ait taşınmazlar 2.5 milyon TL'ye satıldı!

Eskişehir Seyitgazi ilçesinin yeni belediye başkanı CHP’li Uğur Tepe, eski Belediye Başkanı Hasan Kalın’ın belediyenin 1 milyon metrekarenin üzerinde toprağını sattığını açıkladı.

Köyler birer birer yok oluyor!

Seyitgazi'ye bağlı Boyalı köyü yok oluyor. Şehre göçün devam ettiği bu dönemde koca köyde 60 hane bomboş kaldı.

Seyitgazi'de halı saha inşaatı devam ediyor!

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın Ayvalı Mahallesi’nde yapımına başlanan halı saha inşaatında incelemelerde bulundu.

Eskişehir Seyitgazi'de asfaltsız yol kalmadı!

Son zamanlarda özellikle ilçe kırsalında yaptığı yol çalışmaları ile halkın yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Eskişehir Seyitgazi'nin yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, ilçe yollarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler son olarak Seyitgazi ilçesinde mahalle yollarında onarım ve bakım çalışmalarına başladı.

TANAP-Eskişehir Doğal Gaz Bağlantı Hattı için acele kamulaştırma!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP)-Eskişehir Doğal Gaz Bağlantı Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Eskişehir İli, Seyitgazi, Odunpazarı ve Alpu'da yer alan bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Eskişehir Seyitgazi'de tarihi taş bina restore edildi!

Eskişehir Seyitgazi’de bulunan eski tarihi taş bina restore edildikten sonra Seyitgazi Halk Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildi.

Eskişehir Seyitgazi’de bisiklet yolu yapılıyor!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi yürüyüş ve bisiklet yolları için çalışmalara başladı. Seyitgazi ilçe giriş kaldırım ve tretuvar çevre düzenleme işi projesi ihalesi gerçekleşerek yer teslimi yapıldı.

Seyitgazi Haberi

Seyitgazi

Bu süreçteki eksikliklerini 2 yıl içerisinde tamamlayarak Türkiye'deki yavaş şehirler arasına katılmak isteyen Seyitgazi, Frig Vadisi'nin potansiyelinden yararlanarak turizmde Kapadokya'ya rakip olmayı hedefliyor.


 Eskişehir Seyitgazi ilçesi 'Yavaş Şehir' (Cittaslow) olacak. Anadolu Üniversitesi, Seyitgazi Belediyesi, kaymakamlık ve yerel halkın da desteği ile 2011 yılı başından bu yana üzerinde çalışılan ve 15 Haziran 2012 itibariyle olur alan Sakin Şehir Projesi'ndeki diğer eksikliklerin 2 yıl içerisinde tamamlanması öngörülüyor. Sakin Şehir'ler kapsamında Perşembe, Kaş, Vize, Yalvaç, Gevaş ile beraber sürece katılan Seyitgazi'nin ekonomik kalkınması turizm ve yerel değerlere bağlı olarak planlanacak.


Frig Vadisi olarak adlandırılan bu bölgenin Kapadokya'ya rakip olması hedefleniyor. Seyitgazi Belediye Başkanı Adnan Yalçın Şen, Frig Vadisi'nin giriş kapısında yer alan ve 400 kilometrelik Frig Vadisi Yürüyüş Yolu'nun 107 km'lik alanını kapsayan Seyitgaz'nin...