30 / 04 / 2024

Seyithan İzsiz İlkokulu nerede

Seyithan İzsiz İlkokulu nerede

Esenyurt'taki okul yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda 24 derslikli Seyithan İzsiz İlkokulu açıldı. Açılışa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Esenyurt Seyithan İzsiz İlkokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt’u eğitimin merkezi noktasına getirme şiarı ile çaba gösteren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve yoğun bir katılım ile Seyithan İzsiz İlkokulu temeline ilk harç döküldü.

Esenyurt Seyithan İzsiz İlkokulu'nun temeli yarın atılacak!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından 2015 yılı planları dâhilinde protokolleri tamamlanan 27 yeni okuldan biri olan “Seyithan İzsiz İlkokulu”’nun temeline ilk harç dökülüyor.

Esenyurt konut mağdurları Meclis'te! Milletvekilinden kamu kuruluşlarına çağrı! 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, Meclis'te gerçekleştirdiği açıklamasında Esenyurt konut mağdurlarını da gündeme getirdi. İşte İzsiz'in o açıklaması... 

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi açıldı!

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Işık tarafından açıldı.

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi kuruldu!

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taliha Kara tarafından kuruldu.

Esenyurt Seyithan İzsiz İlkokulu açıldı!

Esenyurt'taki okul yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda 24 derslikli Seyithan İzsiz İlkokulu açıldı. Açılışa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Yıldırım Kemalbey İlkokulu'nun kaderini zemin raporu belirleyecek!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Yıldırım Kemalbey İlkokulu 2015-2016 eğitim öğretim yılında depreme dayanıklılığının belirlenmesi için boşaltıldı. Yakındaki bir okulun ek binasında eğitim öğretime devam edilirken, okulun akıbeti için zemin etüd raporları bekleniyor.

Bursa Rotary İlkokulu’na yeni spor salonu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Spor Kenti Bursa’ hedefiyle gerçekleştirilen spor yatırımları zincirine Rotary İlkokulu’na kazandırılan spor salonu ile yeni bir halka daha ekledi

Torbalı Gazi İlkokulu'nun inşaatı Mart 2017'de tamam!

Adliye arkasında hızla yükselen Gazi İlkokulu'nun binası Mart 2017'de teslim edilecek. Torbalı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuran yapımı devam eden inşaatı gezerek binanın Gazi'ye teslim edileceği günü iple çektiklerini söyledi

Referans Kafe Restaurant Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Referans Kafe Restaurant Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Memihan İzsiz, Mesut Demirhan, Gökhan Demirhan ve Savaş Demirhan imzasıyla kuruldu.

Han Hipermarket Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Hipermarket Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Memihan İzsiz, Mesut Demirhan, Gökhan Demirhan ve Savaş Demirhan imzasıyla kuruldu.

Karşıyaka Şemikler yaya geçidi istiyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Şemikler İlkokulu'nun öğrenci velileri, İZBAN'ın altından veya üstünden yayalar için bir geçit yapılmasını istedi.

Manisa Edip Bayat İlkokulu yıkıldı!

Hayırsever Edip Bayat'ın 1963 yılında Kırkağaç'a kazandırdığı Edip Bayat İlkokulu'nun yıkımı gerçekleşti. Okulun son yıllarda ki güven vermeyen hali ve depreme dayanıklılığı konusunda ki tehlikeli durumu sonrası yıkılmasına karar verildi.

Kahramanmaraş Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kahramanmaraş'ta 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Çeşmesi yapıldı!

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde Tufanpaşa İlkokulu'nun bahçesine yaptırılan çeşmeye 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Çeşmesi adı verildi.

Seyithan İzsiz İlkokulu nerede Haberi

Seyithan İzsiz İlkokulu nerede

 

Yapımına kısa süre önce başlanan ve hayırsever iş adamı Seyithan İzsiz tarafından kendi adına yaptırılan okulun yapımı tamamlandı. Okulun açılışı için düzenlenen törene İstanbul Milletvekilimiz Halis Dalkılıç, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu, iş adamı Seyithan İzsiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
“Okul ihtiyacı doğdu, bizde okul yaptık”

Törende bir konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu, ilçeye yaptıkları eğitim yatırımlarından söz etti. Kadıoğlu, “Bu alanda geçtiğimizde küçücük bir hayvan barınağı vardı. Hayvanlar perişan, derme çatma bakımsız bir kulübe vardı. Bu böyle olmaz dedik ve sanayi bölgemizde 10 dönümlük bir alanı hayvan barınağı yaptık. Burayı kaldırınca herkes 'burayı bize ver diye' bize geldi. Ama kimseye burayı vermedik. Bu bölgede de konutlar başlayınca okul ihtiyacı oldu. Seyithan Bey’e rica...