29 / 04 / 2024

Şeyma Subaşı kuruçeşme evi

Şeyma Subaşı kuruçeşme evi

Acun Ilıcalı müstakbel eşi Şeyma Subaşı'na Kuruçeşme'de 56 milyon TL değerinde boğaza nazır ev satın aldı. Çift Eylül ayında dünya evine girecek.

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kuruçeşme'de 274.8 milyon TL'ye icradan satılık yalı!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde yer alan yalıyı 274 milyon 784 bin 571 TL'ye satıyor...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Kocaeli Kuruçeşme Tramvay Hattı için sözleşme imzalandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Kuruçeşme Tramvay hattında imzalar atıldı.

Şeyma Subaşı Miami’den ev satın aldı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın ABD'nin Miami kentinden ev aldığı iddia edildi. 

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’deki villasını 125 milyon TL'ye sattı!

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’de yaşadığı villayı geçtiğimiz haftalarda satmıştı. 125 milyon TL’ye satılan evin yeni sahibi Mustafa Aktaş çıktı.

Kuruçeşme'de 7 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş İlçesi, Kuruçeşme Mahallesi'nde bulunan evi satışa çıkardı. Söz konusu kargir evin satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi. 

Mimar Bruno Taut’un Kuruçeşme’deki evi satışa çıktı!

İstanbul’un sembol evlerinden mimar Bruno Taut’un tasarladığı Kuruçeşme’deki ‘Taut’un evi’ 20 yıl sonra satışa çıktı. Japon esintili villaya 95 milyon TL değer biçildi.

Şeyma Subaşı’ndan haciz iddialarına açıklama geldi!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın Bebek'te bulunan kafesine haciz geldiği iddia edildi. Subaşı konuyla ilgili açıklama yaptı...

Kuruçeşme'deki otel inşaatıyla ilgili İBB'den açıklama!

Kuruçeşme’de yapılan otel şehrin siluetini bozduğu gerekçesiyle tartışma konusu oldu. Kuruçeşme'de bulunan otel inşaatıyla ilgili İBB'den açıklama geldi.

Şeyma Subaşı kuruçeşme evi Haberi

Şeyma Subaşı kuruçeşme evi

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile Eylül ayında dünya evine girmeye hazırlanıyor. Ilıcalı'nın düğün hediyesi de belli oldu.


Acun Ilıcalı, müstakbel eşine Kuruçeşme'de 56 milyon TL değerinde ev satın aldı.  Fransa'da evlenecek olan çift düğün hazırlıkları için şimdiden büyük bir hazırlığa...