02 / 05 / 2024

Seyr-i İstanbul ne zaman satışa çıkacak

Seyr-i İstanbul ne zaman satışa çıkacak

Topkapı Seyr-i İstanbul satış ofisi iletişim için 0352 231 18 18 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kınaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daire seçenekleri yer alıyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerekiyor? Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı!

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerinden sonra kentsel dönüşüm konusu da milyonlarca kişinin gündeminde yer alırken, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerektiğini açıkladı...

Uzmanlar Kanal İstanbul projesi için ne diyor?

Kanal İstanbul'la ilgili tartışmalar devam ediyor. Peki uzmanlar Kanal İstanbul projesi için ne diyor?

Kanal İstanbul hangi ülke için ne ifade ediyor?

İstanbul Boğazı’nın batısına ‘yeni ve yapay bir boğaz’ inşa edilmesini öngören Kanal İstanbul projesi yeniden gündemde. Peki Kanal İstanbul kimler için ne ifade ediyor? İşte ülkelerin ve önemli isimlerin Kanal İstanbul yorumları...

TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman?

TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Cevizlibağ metrobüs durağına yakın yerde yer alıyor. Peki Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım!

Satışlarına Şubat ayında başlanacağı projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul' un Avrupa yakasında Cevizlibağ bölgesinde yer alıyor.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul Konutları!

Toplam 500 adet bağımsız birimin yer aldığı projede daireler 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul Konutları İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da yükseliyor.

Seyr-i İstanbul Topkapı ne zaman başlıyor?

Kınaş İnşaat''ın Topkapı'da inşa edeceği Seyr-i İstanbul Evleri projesi Şubat 2016 yılında başlıyor. Seyr-i İstanbul Topkapı projesinde 354 adet konut, 48 ofis ve 48 mağaza olacak...

Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 352 231 18 18 olarak belirlendi.

Seyr-i İstanbul Evleri Topkapı satış ofisi!

Seyr-i İstanbul Evleri Topkapı satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Seyr-i İstanbul Evleri Topkapı projesinde 354 daire, 48 ofis ve 48 mağaza olacak...

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projede satışlar Şubat ayında başlayacak. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Topkapı Seyr-i İstanbul Residence!

Dairelerin 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da bulunuyor. Topkapı Seyr-i İstanbul Residence projesi toplam 500 adet bağımsız birim bulunuyor.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul iletişim!

İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 352 231 18 18 olarak belirlendi.

Seyr-i İstanbul ne zaman satışa çıkacak Haberi

Seyr-i İstanbul ne zaman satışa çıkacak

İstanbul Zeytinbunu - Topkapı lokasyonunda inşa edilecek Seyr-i İstanbul Konutlarının lansmanı Şubat ayında gerçekleşecek. Proje toplamda 350 adet daireden oluşuyor. 


Topkapı Seyr-i İstanbul satış ofisi telefon numarası 0352 231 18 18 olarak belirlendi. Proje Zeytinburnu - Cevizlibağ metrobüs durağına yakın bir konumda yükselecek.


Seyr-i İstanbul Topkapı'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Fiyat listesi ve ödeme seçenekleri netleşmeyen proje 500 adet bağımsız birimden meydana geliyor. 


Topkapı Seyr-i İstanbul satış ofisi

Telefon: 0 352 231 18 18 

Web: kinas.com.tr

Özge...