02 / 05 / 2024

Seyran Şehir dükkanları

Seyran Şehir dükkanları

Emlak Konut GYO güvencesinde Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi tarafından Kayaşehir' de hayata geçirilen Seyran Şehir' in anacadde dükkânları açık artırma yöntemiyle satışa çıkıyor...

Kahramanmaraş Kapalı Çarşı'da dükkanlar tamamlanıyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kapalıçarşı'da devam eden restorasyonlar kapsamında dükkanların yıl sonunda tamamlanacağını söyledi. 

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar gün yüzüne çıktı.

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Konya'da belediyenin eğitim için verdiği dükkanlar emlakçı ve çaycılara kiralandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ibadet ve eğitim amaçlı verdiği dükkanları cami derneğinin ticareti amaçlı kullanıma açtığı ve çaycıya, emlakçıya kiraladığı belirlendi. Sayıştay, derneğin dükkanları amacı dışında kullandığını belirtti.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Manisa Yeni Han'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

İl Özel İdaresi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesine geçen Yeni Han’da büro gibi kullanıldığı için açık olmayan ya da kullanılmayan dükkânların Manisa’nın tanıtımına ve kültürüne uygun şekilde kullanılması için Manisa Büyükşehir Belediyesi, boş ve pasif durumdaki dükkanları ihaleye açıyor.

Avrupark Hayat dükkanları 2017 güncel fiyatları!

Avrupark Hayat dükkanları 2017 güncel fiyatları 608 bin TL'den başlıyor. Cihan İnşaat imzası taşıyan Avrupark Hayat projesi İstanbul Hadımköy Bahçeşehir Yolu üzerinde Hoşdere bölgesinde yer alıyor...

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

Vadişehir'in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor!

İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesindeki cadde dükkanları 23 Eylül’de yapılacak ihale ile satışa sunuluyor.

Seyran Şehir dükkanları Haberi

Seyran Şehir dükkanları

Emlak Konut GYO güvencesinde Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi tarafından Kayaşehir'de hayata geçirilen Seyran Şehir'in anacadde dükkânları açık artırma yöntemiyle satışa çıkıyor. 


Büyüklüğü 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişen ve Kayaşehir Anacadde adnı taşıyan 63 dükkân için 1 Haziran Pazar günü bir açık artırma düzenleniyor. Açık artırmaya katılmak için son başvuru tarihinin 30 Mayıs olduğunu söyleyen Makro Înşaat-Akyapı Ortak Girişimi îcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Açık artırmada cadde girişli dükkânların fiyatı 270 bin liradan başlıyor" dedi. Açık artırmanın büyük ilgi göreceğine ve dükkânların kısa sürede satılacağına inandıklarını belirten Uyan, "Kendi işinin sahibi olmak ya da her dönem kazandıracak bir projede yer almak isteyen herkesi bekliyoruz" diye konuştu. Yerel seçimlerden önce 9 Mart'ta 540/4 Parsel Ticaret Portalı'nı açık artırmayla...