22 / 05 / 2024

Seyran Şehir tanıtım filmi

Seyran Şehir tanıtım filmi

Makro İnşaat ve Akyapı'nın Seyran Şehir projesi için www.seyransehir.com internet sitesinden ön talep toplanmaya başlandı. Başakşehir'de yükselen Seyran Şehir projesi bu ay sonunda satışa çıkacak...

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı! Nevşehir'e KİPTAŞ imzası!

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı. İşte KİPTAŞ Mihmandar projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

İMO Eskişehir Şubesi ürün tanıtım seminerleri düzenliyor!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi; üyelerini eğitmek, bilgilendirmek ve inşaat sektöründeki gelişmelerden haberdar etmek amacıyla düzenlediği eğitimler, ürün tanıtım seminerleri ve teknik geziler devam ediyor.

Antalya Kent Müzesi Projesi'nin halka tanıtımı gerçekleşti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kent merkezinde 140 bin metrekare alanda kurulacak Antalya Kent Müzesi proje tanıtım toplantısında proje kapsamında yıkılacak Atatürk Stadyumu'nun park olarak düzenleneceğini belirtti.

Şanlıurfa'da dev atık su arıtma tesisinin proje tanıtımı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği'nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde 100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisinin proje tanıtım toplantısı yapıldı.

Gaziantep Kuzey Şehir Konutları'nın tanıtımı yapıldı!

“Gaziantep Kuzey Şehir” konutlarının tanıtım toplantısından sonra saha gezisine giden TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte alanda incelemelerde bulundu.

Gaziantep Kuzey Şehir 50 Bin Konut Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı!

Gaziantep Kuzey Şehir 50 Bin Konut Projesi Tanıtım Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi. Mehmet Ergün Turan, Gaziantep'e 5 yıl içerisinde 10 milyar TL yatırım yapılacağını söyledi.

Eston Şehir Mahallem tanıtım filmi!

Eston Şehir Mahallem tanıtım filmi yayınlandı. Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir'de konutların ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin 300 lira. Eston Şehir Mahallem projesi Haziran 2017'de teslim...

Ankapark'ın tanıtım merkezi açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapımı devam eden dünyanın en büyük temaparkı Ankapark'ın tanıtım merkezinin açılışını yaptı. Ankapark'ta roller coaster ve dönme dolap hizmete giriyor.

Sakarya Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı 20 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı; 20 Mart 2015 saat 14.00’te, Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Yeşil Ev Projesi tanıtım çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) işbirliğiyle hazırlanan " Yeşil Ev Projesi " tanıtım çalışmaları devam ediyor.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarının hazırlanması işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 40 bin TL sermaye ile, Asya Aksoy Müdürlüğü'nde, Güngören Tozkoparan Mahallesi'nde kuruldu.

Seyran Şehir tanıtım filmi Haberi

Seyran Şehir tanıtım filmi


İstanbul Başakşehir'de Kayabaşı Toplu Konutları'nın arasında yükselecek olan Seyran Şehir projesi Makro İnşaat ve Akyapı tarafından inşa ediliyor. Bu ay sonunda satışa çıkacak olan Seyran Şehir için projenin sitesinden ön talep toplanıyor.


Seyran Şehir projesi Emlak Konut GYO mülkiyetindeki 23 bin 170 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 7 blok olarak tasarlanan Seyran Şehir projesinde 248 daire ve 66 dükkan yer alıyor.


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Seyran Şehir projesinde teslimler Aralık 2015'te yapılacak. Seyran Şehir projesinde bay - bayan kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, gezinti alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Seyran Şehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 daire tiplerine yer veriliyor. Seyran Şehir projesinde lansman öncesi özel fiyat avantajlarından faydalanmak için