04 / 05 / 2024

www.seyransehir.com internet sitesi açıldı!

www.seyransehir.com internet sitesi açıldı!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Seyran Şehir

Makro İnşaat ve Akyapı'nın Seyran Şehir projesi için www.seyransehir.com internet sitesinden ön talep toplanmaya başlandı. Başakşehir'de yükselen Seyran Şehir projesi bu ay sonunda satışa çıkacak...




İstanbul Başakşehir'de Kayabaşı Toplu Konutları'nın arasında yükselecek olan  Seyran Şehir  projesi Makro İnşaat ve Akyapı tarafından inşa ediliyor. Bu ay sonunda satışa çıkacak olan Seyran Şehir için projenin sitesinden ön talep toplanıyor.


Seyran Şehir projesi Emlak Konut GYO mülkiyetindeki 23 bin 170 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 7 blok olarak tasarlanan Seyran Şehir projesinde 248 daire ve 66 dükkan yer alıyor.


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Seyran Şehir projesinde teslimler Aralık 2015'te yapılacak. Seyran Şehir projesinde bay - bayan kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, gezinti alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Seyran Şehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 daire tiplerine yer veriliyor. Seyran Şehir projesinde lansman öncesi özel fiyat avantajlarından faydalanmak için www.seyransehir.com internet adresinden ön talep formu doldurabilirsiniz.


Seyran Şehir projesinin tanıtım filmi için tıklayın


Tel : 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön