28 / 08 / 2024

Seyranbağları Huzurevi

Seyranbağları Huzurevi

Ankara Valisi Ercan Topaca, Seyranbağları Huzurevi inşaatını inceleyerek, son durum hakkında bilgi aldı.

2040'ta ilave 28 bin kişilik huzurevi kapasitesine ihtiyaç duyulacak!

Günümüzde geleneksel aile yapısından çekirdek aile yapısına geçilmesiyle yaşlıların yalnızlaşması daha da arttı. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özdil Şahin ilerleyen yıllarda huzurevi kapasitesinin daha da artacağını dile getirdi.

Kocaeli Huzurevi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yeni Kocaeli Huzurevi binasının kaba inşaatı tamamlanıyor. Çalışmalarda aksama olmadığından bahseden Taşlar Yapı yetkilileri, binanın Eylül 2021’de açılacağını söyledi.

Ankara Seyranbağları Huzurevi Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Valisi Ercan Topaca, Seyranbağları Huzurevi inşaatını inceleyerek, son durum hakkında bilgi aldı.

Çürük ilan edilen Kocaeli Huzurevi binası meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Huzurevi'nin boşaltılmasıyla bir rehabilitasyon merkezine taşınmak zorunda kalan vatandaşların durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı.

Kocaeli İzmit Huzurevi yıkılıp yeniden yapılacak!

1976 yılında hizmete açılan İzmit Turgut Mahallesi Bağlar Sokak No:42 adresinde İzmit Huzurevi binası yıkılıp yeniden inşa edilecek.

Bodrum'da Yeşilçam sanatçılarına huzurevi yapılıyor!

Yeşilçam Sineması Emekçileri Vakfı tarafından Muğla Bodrum’un Çamlık mahallesinde Yeşilçam sanatçılarının ücretsiz bakılacağı huzur evi yapılacağı açıkladı.

Alanya Huzurevi ne zaman açılacak?

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, “80 kişi kapasiteli tesislerimizin kapılarını Alanya Huzurevi sakinleri için açacağız” dedi.

Nilüfer Belediyesi Huzurevi hizmete açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin, hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla yaptığı Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Nilüfer Belediyesi Huzurevi hizmete giriyor!

Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever Altınmakas ailesi ile birlikte kente kazandırdığı huzurevi artık hizmete girmeye hazır. 106 yataklı, modern donanımlı huzurevi, kapılarını yarın açıyor.

Tavşancıl Huzurevi tekrar hizmete açıldı!

İMES Organize Sanayi Bölgesi tarafından yenilenen Tavşancıl Huzurevi, yeniden hizmete açıldı. Programa katılan Vali Güzeloğlu katkılarından dolayı Süheyl Erboz’a teşekkür etti.

Kepez Şefkat ve Huzurevi inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Antalya'nın Kütükçü Mahallesi'nde 24 Nisan'da temeli atılan Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi'nin ince işçiliğinde yüzde 60'lar seviyesine gelindi.

Bursa'da konut satışları yüzde 29 arttı!

Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), geleneksel iftar programı bu yıl da Ali Osman Sönmez Huzurevi'nde düzenledi. İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, 'Bursa'da konut satışları yüzde 29 oranında arttı' ifadelerini kullandı.

Edirne Keşan'a Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi yapılacak!

Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi çalışma grubunun yaptığı ön çalışmalar sonucu Keşan'da "Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon, Aizheimer Birimi, Engelsiz Yaşam Merkez ve diğer hizmet kuruluşları" açılacak.

Seyranbağları Huzurevi Haberi

Seyranbağları Huzurevi


Ankara Valisi Ercan Topaca, Seyranbağları Huzurevi ikmal inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre Vali Topaca bu yılın Mayıs ayında tamamlanması öngörülen huzurevi inşaatını inceledi.


Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, Çankaya Kaymakamı Kadir Çakır, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç ile üstlenici firma yetkilileri de incelemede hazır bulundu.


125 kişilik konaklama kapasitesine sahip Seyranbağları Huzurevi tamamlandığında, sahip olduğu sosyal ve kültürel imkanlar ile yaşlıların beklentilerini büyük oranda...