07 / 05 / 2024

Seyranşehir lansman

Seyranşehir lansman

Türk inşaat sektörünün iki büyük ustası Makro İnşaat ve Akyapı, Emlak Konut GYO güvencesinde yeni bir projeye daha başlıyor. Seyranşehir 6 Mayıs 'ta görücüye çıkıyor.

Nidakule ve Seyranşehir'in değerleme raporu yayınlandı!

Ataşehir,Batı Bölgesi 1.Kısım 6.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamındaki Nida Kule ve İstanbul,Başakşehir, Kayabaşı 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Seyranşehir'in değerleme raporu yayınlandı

Bahçeşehir Vadişehir lansman fiyatları!

Bahçeşehir Vadişehir lansman fiyatları metrekare bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanan projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Vadişehir Başakşehir lansmanı yarın!

Vadişehir Başakşehir lansmanı yarın yapılacak. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 1. Etap'ta inşa edilen projede 650 tane konut ve 50 tane cadde mağazasına yer veriliyor.

Vadişehir Bahçeşehir lansmanı ne zaman?

Vadişehir Bahçeşehir projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzasıyla yükselen proje 17 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vadişehir Bahçeşehir lansmanı ne zaman?

Vadişehir Evleri Başakşehir lansman tarihi!

Vadişehir Evleri Başakşehir lansman tarihi yarın yapılması planlanıyor. Toplam 650 adet daireden oluşan projede daireler 2+1'den 4+1'e kadar seçeneklerle dizayn edildi. Proje 17 bloktan oluşuyor.

Başakşehir Vadişehir lansman tarihi!

Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir lansman tarihi ertelendi. Proje 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazasından meydana geliyor.

Vadişehir Başakşehir lansmanı ne zaman?

Vadişehir Başakşehir Konutları İstanbul Başakşehir 1. etapta hayata geçiriliyor. Proje Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir lansmanı ne zaman?

Emlak Konut GYO, Seyranşehir Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Başakşehir Kayabaşı'ndaki Seyranşehir Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Seyran Şehir bir ev bir aile konsepti!

Seyran Şehir projesi Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi olarak, Emlak Konut GYO ile gelir paylaşımı modeliyle Başakşehir’de yükseliyor. Proje Seyran Şehir bir ev bir aile konsepti ile hayata geçiriliyor.

Seyran Şehir projesi satışta birinci oldu!

Emlak Konut GYO'nun 2014 Yılı Temmuz Ayı Satış Raporu'na göre 32.5 milyon liralık satışla Makro Akyapı Ortak Girişimi'nin İstanbul Kayaşehir'deki Seyran Şehir projesi birinci oldu.

Makro-Akyapı Seyran Şehir ödemeleri!

Makro-Akyapı Seyran Şehir ödemeleri hakkında bilgiye haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 248 adet daire ve 66 adet dükkandan meydana gelen Seyran Şehir projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor

Seyran Şehir Başakşehir teslim tarihi!

Seyran Şehir Başakşehir teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Seyran Şehir 32 milyon TL'lik satışla birinci oldu!

2014 Yılı Temmuz Ayı Satış İcmal raporuna göre, 32 milyon 501 bin 914 liralık satışla Makro-Akyapı Ortak Girişimi'nin Seyran Şehir projesi satışı devam eden projeler arasında birinci oldu.

Seyranşehir lansman Haberi

Seyranşehir lansman

Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi tarafından Türkiye’nin en büyük uydu kenti olan Kayaşehir’de hayata geçirilen Seyran Şehir, 220 konut ve 63 dükkandan oluşuyor. Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum’un da katılacağı, Seyran Şehir’in tanıtılıp, önümüzdeki döneme ve sektöre ilişkin hedeflerin paylaşılacağı basın toplantısı 6 Mayıs Salı günü saat 10.00'da Çırağan Sarayı'nda...