14 / 05 / 2024

seyrantepe arsa satışı

seyrantepe arsa satışı

İstanbul Defterdarlığı İstanbul Kağıthane Seyrantepe mahallesi'nde 264 metrekare alanında arsa satacak.

İstanbul Defterdarlığı Kağıthane'de 222 metrekarelik arsa satacak

İstanbul Defterdarlığı İstanbul Kağıthane Seyrantepe mahallesi'nde 222 metrekare alanında arsa satacak.

Emlak Konut Seyrantepe ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Kağıthane Seyrantepe arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesinin 1. oturumuna en yüksek teklif Tahincioğlu Gayrimenkul'den geldi. İhaleye 27 istekli katıldı...

Arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Bir arsa alım satım işleminiz olduğunu ve emlakçı aracılığı ile işlemi gerçekleştirdiğinizi düşünelim. Bunun için ne kadar komisyon ödeyeceksiniz? 2015 arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Kartepe Belediyesi arsa satış ihalesi gerçekleşti!

Kartepe Belediyesi, Acısu’da yer alan ve mülkiyeti kendisine ait olan taşınmazın satış işi ile ilgili ihale açtı. Talep edilen arsa satışı işi için gerçekleşecek ihale, 16 Nisan 2015 Perşembe günü saat 10.00’da ihale kapalı zarf teklif usulü yapıldı.

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi 25 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Merkez Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi 25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Emlak Konut Seyrantepe arsa ihalesi 21 Nisan'da yapılacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kağıthane Seyrantepe arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin 1. oturumu 21 Nisan'da yapılacak. İhale kapsamında satışa sunulan arsaya konut yapılacak....

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap arsa satış ihalesi 2. oturumu 18 Mart'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi 2.Oturum tarihini yayınladı.

Şile-Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı!

Şile - Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı. Şile Belediyesi 'nin 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasının ardından, arsa fiyatlarının 3-4 misli artması bekleniyor.

Arsa satışında gelir vergisi 2015!

Arazi, arsa, bina, maden suları, memba suları, madenler ve gayrimenkul olarak tescil edilen hakların elden çıkarılması durumunda elde edilen değer artış kazancı için vergi ödeniyor. İşte arsa satışında gelir vergisi 2015...

Arsa satışında istenen belgeler!

Taşınmaz malların mülkiyet devir işlemleri, tapu müdürlüğünde gerçekleşiyor. Tapu devri için alıcı ve satıcıdan bazı belgeler isteniyor. Peki, arsa satışında istenen belgeler nelerdir? İşte gerekli evraklar..

Kartepe'de ev ve arsa satışı!

Kocaeli 5. İcra Dairesi, Kartepe Uzuntarla Mahallesi üzerinde müstakil bir de ev bulunan arsa satışa çıkarıldı. Satış, bugün saat 10.00'da 5. İcra Müdürlüğü'nde yapılacak.

Seyrantepe Nidapark satış ofisi!

Nidapark Evleri'nde yer alan konutların alanları minimum 79 metrekare, maksimum ise 349 metrekare olarak dizayn edildi. Seyrantepe Nidapark satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor.

Şile'de arsa satışları tavan yaptı!

Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi. Son dönemde özellikle gayrimenkul alanında bir yatırım patlamasına neden olan bölgede arsa satışları da tavan yaptı.

Arsa satışında değer artış kazancı nasıl hesaplanır?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince; arazi, bina, maden suları, memba suları, madenler, taş ocakları vb. ile gayrimenkul olarak tescil edilen haklar değer artış kazancına tabi tutuluyor. Peki, arsa satışında değer artış kazancı nasıl hesaplanır?

seyrantepe arsa satışı Haberi

seyrantepe arsa satışı

Tahmini bedeli 320 bin YTL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 64 bin YTL tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

 

İhale 4 Mart 2008'de saat 14.00'de açık teklif usulü...