27 / 04 / 2024

seyrantepe gs stadı ihalesi

seyrantepe gs stadı ihalesi

Ali Sami Yen Stadyumu yerine Seyrantepe'dekurulacak yeni spor kompleksinin ihalesi, Toplu Konut İdaresi tarafından 27 Ağustos Pazartesi günü yapılacak.

Cumhurbaşkanı olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık!

Galatasaray eski başkanı Polat, "Ali Sami Yen Stadyumu kötü vaziyetteydi, çökme ihtimali vardı. Seyrantepe'nin yapılması için çok uğraştık. Yeni stadyum için Cumhurbaşkanı çok büyük destek oldu. O olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık" dedi...

Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında hayata geçirilen Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin ne zaman açılacağı merakla bekleniyor. Peki, Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Türk Telekom Stadyumu'nun yanına spor salonu yapılacak!

Galatasaray’ın Seyrantepe’deki stadı Türk Telekom Stadyumu'nun bulunduğu araziye 15 bin seyirci kapasiteli spor salonu inşa edilecek. Proje için imar planı hazırlandı.

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Seyrantepe Avangart İstanbul fiyat listesi 2017!

İstanbul Avrupa yakasında Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'na komşu konumda bulunan Avangart İstanbul'da yüzde 5 peşinat vererek, vade farksız 60 ay ya da 240 ay taksit seçenekleri sunuluyor...

Diyarbakır Şılbe Seyrantepe Stadı'nda zemin sorunu yaşanıyor!

Diyarbakirspor’un maçlarını oynadığı Atatürk Satı için bir süre önce yıkım kararı alınmıştı. Bu kapsamda Diyarbakırspor'un maçlarını yapması için tesis edilen Şılbe Seyrantepe Stadı'nda ise zemin sorunları yaşandığı öğrenildi.

İzmir Atatürk Stadı, GSİM tarafından yenileniyor!

İzmir'de 1971 yılındaki Akdeniz Oyunları için inşa edilen Atatürk Stadı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce (GSİM) tarihinin en kapsamlı yenilemesinden geçiriliyor.

2006 yılında Seyrantepe stad projesinde ilk somut adım atılıyor!

2006 yılında Galatasaray'ın Seyrantepe'de yapmayı düşündüğü stad projesinde ilk somut adım atılacakmış. Hazırlanan beşli protokol ile uzlaşma sağlandıktan sonra Galatasaray, TOKİ ile yeni protokol konusunda görüşmelere başlayacakmış.

2006 yılında Galatasaray, TOKİ'nin hesaplarını alt üst etmiş!

2006 yılında Galatasaray, Seyrantepe arazisine stad inşa edecek TOKİ'den, Amsterdam Arena Stadı'nın aynısını istemiş. Talep edilen stadın 100 milyon euro'ya mal olacak olması, TOKİ'nin hesaplarını alt üst etmiş.

2006 yılında Galatasaray'a 150 milyon Euro'luk stad!

2006 yılında TOKİ, Seyrantepe'ye 150 milyon Euro yatırımla üstü açılıp kapanan bir stad yapacakmış. TOKİ bu yatırımın karşılığında ise Ali Sami Yen'in bulunduğu arsaya İstanbul'un yeni simgesini yapacakmış.

2003 yılında Sarıgül'den Galatasaray'a muhteşem stad projesi!

2003 yılında Şişli Belediye Başkanı olan Sarıgül, 1.5 yıldır üzerinde çalıştığı, Galatasaray'ın kaderini değiştirecek projeyi ilk kez açıklamış. Projeye göre, Ali Sami Yen Seyrantepe'ye taşınacakmış ve eski stadın yerine otel yapılacakmış.

2003 yılında Sarıgül'den Galatasaray'a stad projesi!

2003 yılında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Mecidiyeköy'deki Ali Sami Yen'i Seyrantepe'de 100 dönümlük araziye taşımayı ve stadın eski yerine 7 katlı bir iş merkezi yapılmasını önermiş.

Nida Park Seyrantepe fiyat listesi!

Nida Park Seyrantepe fiyat listesi kapsamında daireler 621 bin TL'den satılıyor. Proje TT Arena stadına 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre mesafede inşa ediliyor.

seyrantepe gs stadı ihalesi Haberi

seyrantepe gs stadı ihalesi


 


İhale, saat 15.00'de TOKİ'de gerçekleştirilecek.


 


İhale kapsamında, Ali Sami Yen'in bulunduğu 34 bin 640,43 metrekare


alanda "Kentsel Sosyal Altyapı Alanları" için en uygun teklifi veren


firma, Seyrantepe'de spor kompleksini yapacak.