28 / 04 / 2024

Seyrantepe Mahalle Konağı son durum

Seyrantepe Mahalle Konağı son durum

Sultan Selim Kültür Merkezi'nin yapımını tamamlayan Kağıthane Belediyesi, Merkez Mahallesi Kültür Merkezi ve Otoparkı, Seyrantepe Mahalle Konağı, Hamidiye Kapalı Yüzme Havuzu, Gürsel Mahalle Konağı ve Nurtepe Akabe Camii inşaatlarında da sona yaklaştı.

Seyrantepe Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Kağıthane Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Seyrantepe Mahalle Konağı, hizmete girmesiyle her yaştan vatandaşa hizmet edecek.

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Bursa Yenişehir'de mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen mahalle konağı yapımında çalışmalar hızlandı. Konağın kısa zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören Mahalle Konağı'nın temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden  Keçiören Belediyesi, Şehit Kubilay Mahallesi’nde inşa edeceği mahalle konağının temelini attı.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

İzmit'te yarım kalan konak inşaatı madde bağımlılarının yuvası oldu!

İzmit Belediyesi tarafından yarım bırakılan mahalle konağı alkol ve uyuşturucu kullananların yuvası haline dönüştü. Mahalle sakinleri akşam saatlerinde konak inşaatının içinde yer alan çıkanlardan rahatsız olduğunu belirtti.

Bursa Büyükşehir'den Gelemiç'e mahalle konağı!  

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Keles’in kırsal Gelemiç Mahallesi’ne mahalle konağı kazandırdı.

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

İzmit Yeşilova'ya mahalle konağı inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Yeşilova'ya mahalle konağı inşa ediyor.

İzmit'e 23 yeni mahalle konağı inşa edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, ilçeye 23 yeni mahalle konağı inşa etti.

İzmit Sekbanlı'ya mahalle konağı inşa ediliyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Sekban'a mahalle konağı inşa edecek.

Seyrantepe Mahalle Konağı son durum Haberi

Seyrantepe Mahalle Konağı son durum


Kağıthane Belediyesi 2016 yılında bir çok önemli yatırıma imza atarak verimli bir seneyi daha geride bıraktı. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapılan yol düzenleme çalışmaları kapsamında  Kağıthane genelinde 80 bin ton asfaltlama çalışması yapılırken, 215 bin metre kare alan parke taşıyla süslendi.

Doğal afetler konusunda da tedbiri elden bırakmayan Kağıthane Belediyesi, sel baskınlarını önlemek amacıyla 7.800 metre yağmur suyu kanalı döşeyerek faaliyete geçirdi. Yapılan çalışma ile birlikte yoğun yağışın yarattığı su birikintileri cadde ve sokaklardan çok kısa bir sürede tahliye edilebilecek. Tüm yıl boyunca yapılan hizmetler kapsamında heyelan riskini önlemek için de ilçe genelinde toplamda 1100 metre boyunda perde duvar örüldü. Asfalt yollarda parke taşı kaplama, tretuar ve elektrik kablolarının yeraltına alınması çalışmalarıyla birlikte Kağıthane'nin altyapı ve üstyapısı büyük oranda baştan...