02 / 05 / 2024

Seyrantepe metrosu 18 ekimde kapalı mı

Seyrantepe metrosu 18 ekimde kapalı mı

Sanayii Mahallesi-Seyrantepe Stadı metro hattı, çalışmaları yetişmedi ve Fenerbahçe derbisinin oynanacağı günde TT Arena Stadı’na en yoğun ulaşımın sağlandığı metro aracının hizmete kapalı olacağı açıklandı

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'na onay çıkmadı!

İBB tarafından proje ve finansı hazırlanan, şehrin batı yakasındaki 3,5 milyon kişiye hizmet sunacak olan 18,4 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'nun Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

Şanlıurfa'da 54.7 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Seyrantepe'de yer alan 18 adet arsayı 54 milyon 711 bin 142 TL bedelle satışa çıkardı.

Buca Metrosu 18 aydır Ankara’dan onay bekliyor!

İzmir'in öncelikli toplu ulaşım projesi Buca Metrosu’nun yatırım programına alınması için Cumhurbaşkanlığı’na üç defa resmi talepte bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ankara'dan cevap bekliyor.  

Gebze Metrosu'nun ihalesi 18 Mayıs'a ertelendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ön yeterlilik ihalesi yapılan Gebze Metrosu’nun yapım ihalesi 18 Mayıs 2018 tarihine ertelendi.

Seyrantepe-Alibeyköy Cep Otogarı Metrosu geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Raylı Sistem Daire Başkanlığı, Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü, Seyrantepe-Alibeyköy Cep Otogarı Metrosu için çalışmalar başladı..

Seyrantepe Avangart İstanbul'da şimdi al 2019'da öde kampanyası!

Toplam 735 daire ve 18 dükkandan meydana gelen Avangart İstanbul projesinde teslimlerin Eylül 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor. Seyrantepe Avangart İstanbul'da şimdi al 2019'da öde kampanyası başladı.

Avangart İstanbul Seyrantepe güncel daire fiyatları!

Toplam 735 daire ve 18 dükkandan meydana gelen Avangart İstanbul projesi Eylül 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Avangart İstanbul Seyrantepe güncel daire fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Avangart İstanbul Seyrantepe 2017 fiyatları!

Gül Proje tarafından hayata geçirilen Avangart İstanbul projesinde 735 daire ve 18 dükkan yer alıyor. İşte Avangart İstanbul Seyrantepe 2017 fiyatları...

Seyrantepe Avangart İstanbul ödeme seçenekleri!

Toplam 735 konut ve 18 dükkandan meydana gelen Avangart İstanbul projesinde Eylül 2019'da anahtar teslimler gerçekleşecek. İşte Seyrantepe Avangart İstanbul ödeme seçenekleri...

Avangart İstanbul Seyrantepe 2017 ödeme planı!

Toplam 735 konut ve 18 dükkandan meydana gelen Avangart İstanbul projesinde fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor. İşte Avangart İstanbul Seyrantepe 2017 ödeme planı...

Seyrantepe Avangart İstanbul fiyatlar!

Gül Proje tarafından hayata geçirilen Avangart İstanbul projesi 935 konut ve 18 dükkandan meydana geliyor. Seyrantepe Avangart İstanbul fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor.

Avangart İstanbul Seyrantepe daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de yer alan Avangart İstanbul projesi 935 konut ve 18 dükkandan meydana geliyor. Avangart İstanbul Seyrantepe daire fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Avangart İstanbul Seyrantepe proje fiyatları!

Avangart İstanbul Seyrantepe projesi 935 adet daire ve 18 ticari birimden meydana geliyor. 36 ay sonra teslim edilecek olan Avangart İstanbul Seyrantepe proje fiyatları 450 bin TL'den başlıyor.

Seyrantepe metrosu 18 ekimde kapalı mı Haberi

Seyrantepe metrosu 18 ekimde kapalı mı


Cumartesi günü Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Seyrantepe metro hattı çalışmayacak. 

10 Mayıs-20 Eylül tarihleri arasında ilave bağlantı tüneli nedeni ile hizmete kapalı olacağı duyurulan Sanayii Mahallesi-Seyrantepe Stadı metro hattı, çalışmaları yetişmedi ve Fenerbahçe derbisinin oynanacağı günde TT Arena Stadı’na en yoğun ulaşımın sağlandığı metro aracının hizmete kapalı olacağı açıklandı. Bu gelişme ise Galatasaray taraftarlarının büyük tepkisine ve İBB Beyaz Masa şikayet hattına mail ile telefon yağmuruna tutmalarına neden oldu.


‘YOLUMUZU KESİYORLAR’


G.SARAY-F.Bahçe derbisi öncesindeki bu ulaşım krizine Galatasaray’da 25 Ekim’de yapılacak olan kongrede Prof.Dr. Duygun Yarsuvat’ın listesinde yer alan yönetim kurulu üyesi adayı Arda Selim Üçer de sosyal medya hesabında “Yolumuzu kesiyorlar diyoruz, inanmıyorsunuz. Sadece hakem değil; maç günü metro da kapalı” diye...