27 / 04 / 2024

Seyrantepe satılık

Seyrantepe satılık

İBB'nin Seyrantepe’de kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği 560 konutun inşaatı tamamlanmak üzere, herhangi bir satış işleminin gerçekleşmeyeceği İBB Seyrantepe Mesken Konutları 1 ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek

Seyrantepe'de 560 konutun altyapı inşaat işi ihaleye çıkıyor!

Seyrantepe'deki 560 Adet Konut, Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılıyor

Avangart İstanbul Seyrantepe satılık ev fiyatları 2017!

Avangart İstanbul projesinde teslimlerin 2019 yılının sonuna doğru yapılması planlanıyor. Avangart İstanbul Seyrantepe satılık ev fiyatları 417 bin TL'den başlıyor...

Avangart İstanbul satılık daire!

Gül Proje tarafından hayata geçirilen Avangart İstanbul satılık daire fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Seyrantepe'de yer alan proje 935 konut ve 18 ticari birimden oluşuyor.

Seyrantepe Avangart İstanbul satılık ev fiyatları!

Türk Telekom Arena'ya komşu olan Seyrantepe Avangart İstanbul satılık ev fiyatları 350 bin 450 TL'den başlıyor. Teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor...

Nidapark Başakşehir satılık ev!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı Nidapark Seyrantepe projesi Başakşehir Yeni Merkez 'e yakın konumda yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık ev teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Nurol Life Seyrantepe satılık!

Toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinin yer aldığı proje 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Seyrantepe satılık daireler 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor.

Seyrantepe Nurol Life satılık!

Seyrantepe Nurol Life satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Nurol GYO imzası ile yükselen proje 9 bin 525 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Nidapark Seyrantepe Evleri satılık!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark Seyrantepe Evleri satılık daire fiyatları 621 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Nida Park Seyrantepe satılık!

Nida Park Seyrantepe satılık daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 317 adet daire bulunuyor.

Seyrantepe Nidapark satılık daire!

Nidapark Evleri İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer İlçesi'ne bağlı Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Seyrantepe Nidapark satılık daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'den meydana geliyor.

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe satılık!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe satılık daire fiyatları 621 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapıldığı projede toplam 368 tane daireye yer veriliyor.

Seyrantepe Nida Park satılık!

78 bin 141 metrekare inşaat alanı üzerinde yaşama geçirilen Seyrantepe Nida Park satılık daireler 477 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede 317 adet daire yer alıyor...

Seyrantepe Nurol Life satılık! Aslantepe'de yükseliyor!

Seyrantepe Nurol Life satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlangıç gösterebilirsiniz. Seyrantepe Nurol Life Evleri projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Skyland Seyrantepe satılık ofis!

Skyland Seyrantepe satılık ofis fiyatları metrekare olarak 6 bin 500 liradan başlayarak değişiyor. Skyland Seyrantepe projesinde konutların fiyatları ise 384 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Seyrantepe satılık Haberi

Seyrantepe satılık


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Seyrantepe’de kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği 560 konutluk İBB Seyrantepe Mesken projesi önümüzdeki ay hak sahiplerine teslim edilecek, projede herhangi bir satış işlemi gerçekleşmeyecek.


İBB'nin 9 Ekim 2012 tarihinde düzenlediği Kağıthane ilçesi, Seyrantepe mahallesi 7696 Ada 15 parsel üzerinde toplam 560 adet konut, ada içi altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işini 49 milyon 940 bin TL’lik teklif ile İstanbul Teknik Arı firması almıştı. Arazide bulunan gecekondular yıkıldı ve yerinde depreme dayanıklı yeni binalar yükseldi.


Seyrantepe itfaiye binasının yanında hayata geçirilen İBB Seyrantepe Konutları'nın inşaatı tamamlanmak üzere, 1 ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek olan proje Seyrantepe metro istasyonuna ve Türk Telekom Arena'ya yakın konumda yükseliyor.





Ceren...