03 / 05 / 2024

Seyrantepe Spor Kompleksi nerede

Seyrantepe Spor Kompleksi nerede

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Seyrantepe Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Seyrantepe Spor Kompleksi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Seyrantepe Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Şanlıurfa Yenice Spor Kompleksi'nde sona geliniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, gün içerisindeki temasları çerçevesinde Eyyübiye'ye giderek Osmanlı Mesire alanı ve yapımına devam edilen Yenice Spor Kompleksi'ndeki çalışmaları inceledi.

Bursa Gürsu'daki sağlık ocağının yerine spor kompleksi mi yapılacak?

Bursa Gürsu Belediyesi'nin Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan 1 nolu aile hekimliğinin kapatılacağını söyledi. 40 yıl önce inşa edilerek 9 mahalleye hizmet veren 1 nolu sağlık ocağı yıkılarak yerine spor kompleksi yapılmasının planlandığı açıklandı

Hatay Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde yapımına devam edilen alanlarda çeşitli incelemelerde bulundu.

İstanbul Üniversitesi Avcılar Spor Kompleksi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Üniversitesi'nin ve bölge halkının spor tesisi ihtiyacını karşılamak amacıyla yaptırılan İstanbul Üniversitesi Avcılar Spor Kompleksi hizmet vermeye başladı.

Muratpaşa 100. Yıl Spor Kompleksi Alanı imar planına itiraz!

Muratpaşa Belediyesi, '100. Yıl Spor Kompleksi Alanı' olarak tarif edilen parselde TOKİ tarafından hazırlanan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca 20 Temmuz tarihinde onanan 25 bin ve 5 bin ölçekli Nazım İmar Plan değişiklikleri ve Uygulama İmar Plan değişikliğine itiraz etti.

Antalya 100.Yıl Spor Kompleksi'nin imar planına karşıyız!

ATSO Başkanı Davut Çetin, 33 bin kişilik stadyum yapımı karşılığında TOKİ'ye devredilen 100.Yıl Spor Kompleksi'nde yapılaşmaya izin veren imar planı değişikliğine karşı olduklarını söyledi.

Şanlıurfa Harran'a otogar ve spor kompleksi müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi , "Harran için otogar, spor kompleksi, semt sahaları ve sur içi aydınlatmaları çalışmaları için yakında sahaya ineceğiz." dedi.

Ankara Etimesgut'a spor kompleksi geliyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, 1’i kapalı 3 basketbol ve voleybol sahası, futbol sahası, 2 tenis kortu, 2 fitness alanı, 5 tribün, koşu yolu, çay bahçesi ve yeşil alan düzenlemelerinin yer alacağı spor kompleksi inşaatına başladı.

Arhavi Sahil Projesi Spor Kompleksi çalışmaları tam gaz!

İlçede sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Bünyan'da 68 yıldır boş duran arazi, spor kompleksi oluyor!

BÜNYAN Belediyesi tarafından kısa süre önce Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin yanında yapımına başlanan Spor Kompleksi ve çocuk oyun parkında çalışmalar devam ediyor.

Yozgat Kadın Spor Kompleksi Eylül'de açılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta inşaatı süren ‘Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ tesisleri inşaatını gezip, ilgililerden bilgi aldı.

Adana Tufanbeyli'ye yeni spor kompleksi geliyor!

Adana Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Başoğlu, Tufanbeyli'de yapılacak olan Spor kompleksi için Abdulkadir Ataşbak'tan bilgi aldı.

Seyrantepe Spor Kompleksi nerede Haberi

Seyrantepe Spor Kompleksi nerede


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyrantepe'de hayata geçirilen spor kompleksinin açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti. Açılışta konuşan Başkan Nihat Çiftçi, "Futbol, basketbol ve soyunma odalarından oluşan tesis hayırlı olsun" diye konuştu.


Gençlik ve Spor Bakanlığıyla birlikte semt sahalarını yaptıklarına dikkat çeken Başkan Çiftçi yaptığı açıklamada "Bu eserle birlik ve beraberliğimiz pekişecektir. Okuyan, araştıran, geçmişi bilen bir gençliğin yetişmesini hedefliyoruz. Saygı ve sevgi içerisinde büyüyen, eğitimini tamamlayan, ülkesine, geleceğine bakan bir gençlik arzuluyoruz. Futbol, basketbol ve soyunma odalarından oluşan bu tesisi Seyrantepe bölgesine hayırlı olsun" dedi.




Şanlıurfa Büyükşehir...