07 / 05 / 2024

seyri adalar ulaşım

seyri adalar ulaşım

Maltepe bölgesi yatırımcısına kazanç ve keyifli bir hayatı birlikte sunuyor. Manzarası yeşile ve maviye hasret bırakmayan Seyr-i Adalar projesinde de keyifli ve kazançlı yatırımla sürdüreceğiniz bir hayatın tüm olmazsa olmazları bir araya toplandı.

Seyri Adalar'da manzaralı rezidansta balkon keyfi!

Maltepe’de, Ofisim İstanbul gibi ünlü projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen rezidans projesi ‘Seyr-i Adalar’ satışa çıktı.

Seyr-i Adalar Maltepe ulaşım!

Toplamda 120 adet konuttan meydana gelen Maltepe Seyri Adalar konut projesinde 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Seyr-i Adalar Maltepe ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Seyr-i Adalar Maltepe nerede?

Seyr-i Adalar Maltepe nerede sorusunun cevabına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yapı Yatırım imzası ile inşa edilen Maltepe Seyr-i Adalar projesinde teslimlerin 2016 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

Kartal Tual Adalar ulaşım!

Kartal Tual Adalar ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yer alıyor. 8 bloktan oluşan proje Dağ Mühendislik imzasıyla hayata geçirilecek.

Manzara Adalar Rezidans ulaşım!

Manzara Adalar Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Kartal Yakacık lokasyonunda yer alıyor. Toplam 975 adet konuttan meydana gelen projede 2 bin 200 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

Tual Adalar Evleri ulaşım!

Tual Adalar Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yakacık lokasyonunda bulunuyor. Dağ Mühendislik tarafından inşa edilecek proje 700 adet konuttan oluşuyor.

Yakacık Tual Adalar ulaşım!

Yakacık Tual Adalar ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilecek. Toplam arsa alanı 48 bin 157 metrekare olarak belirlenen proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor.

Manzara Adalar İş GYO ulaşım!

5 blok şeklinde yüksele projedeki dairelerin tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Manzara Adalar İş GYO ulaşım bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İş Gayrimenkul Manzara Adalar ulaşım bilgileri!

975 adet daireden meydana gelen Manzara Adalar projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. İş Gayrimenkul Manzara Adalar ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Manzara Adalar projesi ulaşım!

Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Kartal Manzara Adalar projesi ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Manzara Adalar projesi ulaşım!

Manzara Adalar projesi ulaşım bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, D -100 karayoluna 4 dakika mesafede yer alıyor. Kartal’da yükselen Manzara Adalar projesi İş GYO imzası taşıyor.

İş GYO Manzara Adalar projesi ulaşım!

Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. İş GYO Manzara Adalar projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Manzara Adalar Yakacık ulaşım!

Manzara Adalar Yakacık ulaşım bilgilerine göre proje, D-100 karayoluna 4 dakika uzaklıkta bulunuyor. İş GYO imzası ile yükselen projede faiz oranları yüzde 0.49'dan başlıyor.

Kartal Manzara Adalar ulaşım bilgileri!

Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da hayata geçiriliyor. Kartal Manzara Adalar ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Manzara Adalar evleri ulaşım bilgileri!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kartal Manzara Adalar Rezidans İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Manzara Adalar Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

seyri adalar ulaşım Haberi

seyri adalar ulaşım

Maltepe bölgesine yapılan yatırımlar, bölgede edinilen gayrimenkullerin değerini yükseltiyor. Adeta başına talih kuşu konan bölgede keyifli bir hayatın tüm kriterleri bir araya toplandı. Adalar manzaralı, yeşil alanlı, otoparklı, balkonlu-bahçeli modern binalar, şehrin stresinden uzak kalmak isteyenlerin tercihi oluyor. Üstelik şehrin stresinden uzak kalmak, şehirden de uzak kalmak anlamına gelmiyor. Metroyla, metrobüsle ulaşım kolaylaştırıldığı için artık istediğiniz yere kısa sürede gidebiliyorsunuz. Aradığınız her şeyi bulacağınız bir yer Maltepe, yanı başınızdaki okullar, hastaneler ve alışveriş merkezleri ile hayattan kopmadan,  hızla değerlenen gayrimenkulünüzde yaşayabilirsiniz.


YATIRIMCININ İŞTAHINI KABARTIYOR

Karlı yatırım seçenekleri ile her yönden kazançlı çıkmak isteyen yatırımcılar için Maltepe’de yükselen rezidans konseptindeki  Seyr-i Adalar projesinde de fırsatlar sürüyor. İstanbul’un Anadolu Yakasında markalı projelerin birbiri ardına sıralandığı Maltepe bölgesi yatırımcının iştahını kabartıyor.  Metrobüs, metro ve...