16 / 05 / 2024

Seyyid Zülfikar Vakfı Mahmut Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulu

Seyyid Zülfikar Vakfı Mahmut Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulu

Seydiler ilçesinde Yeni eğitim-öğretim yılında hizmete giren Seyyid Zülfikar Vakfı Mahmut Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulu, eğitim-öğretime açıldı.

Dışişleri Vakfı'nın kurulması Meclis'te: Rent a car ve emlak komisyonculuğu eleştirileri geldi! 

Dışişleri Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'nın kurulmasını düzenleyen kanun teklifinin Meclis'e sunulduğu belirtildi. Söz konusu vakıf için Rent a car ve emlak komisyonculuğu eleştirileri yapıldı. İşte ayrıntılar..

Prodem Grup Yapı Plastik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodem Grup Yapı Plastik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Zülfikar Karakoç tarafından kuruldu. 

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Üniversite öğrencilerine müjde! SSYV Vakfı karşılıksız 4 bin 950 TL verecek! İşte başvuru koşulları ve tarihleri...

Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı 2022-2023 eğitim öğretim dönemi karşılıksız burs başvuruları başladı. Öğrencilere toplam 4 bin 950 TL ödenecek. Peki, SSYV burs başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru koşulları ve tarihleri...

Akkuzu Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkuzu Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Zülfikar Akkuzu tarafından kuruldu.

İlim Yayma Vakfı'ndan yurt inşaatı açıklaması: Süleymaniye'nin ruhunu koruyacağız!

İlim Yayma Vakfı Süleymaniye’deki yurt inşaatı hakkındaki iddialara ilişkin bildiri yayınladı.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Akca Kimya Sağlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akca Kimya Sağlık İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Zülfikar Cabbaroğlu tarafından kuruldu.

Türkiye Diyanet Vakfı Suriye'de 2 bin 153 iyilik konutu inşa etti!

Türkiye Diyanet Vakfı, İdlib bölgesinde 1803, Azez bölgesinde 350 olmak üzere toplamda 2 bin 153 iyilik konutunu tamamlayarak korunaksız çadırlarda hayata tutunmaya çalışan savaş mağduru aileleri yuvalarına kavuşturdu.

TEVAK'ın acı günü! Yaşar Tüzüner vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) mütevelli üyesi Yaşar Tüzüner vefat etti.

Zehra Zümrüt Selçuk: Vakıflara 186 milyon lira aktardık!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 1003 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na periyodik pay olarak 186.8 milyon lira kaynak aktardıklarını kaydetti.

Seyyid Zülfikar Vakfı Mahmut Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulu Haberi

Seyyid Zülfikar Vakfı Mahmut Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulu

Seydiler ilçesinde Seyyid Zülfikar Vakfı Mahmut Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulu, eğitim-öğretime açıldı.

Yeni eğitim-öğretim yılında hizmete giren Seyyid Zülfikar Vakfı Mahmut Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulu kayıt alma işlemlerine başladı. Seydiler İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Keleş, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "2015–2016 eğitim-öğretim yılında 50 kişilik kontenjanı pansiyonu ile merhaba diyecektir. Okul olarak amacımız öğrencilerimizin sosyal kültürel ve fikri donanımlarının Kur’an-ı Kerim ve sünneti seniyye ikliminde yorulması ile özel yeteneklerinin ortaya çıkarılıp geliştirilmesi, onları çağın medeniyet ve kültür algılayışının üzerine çıkarak, ülkemizin geleceğini belirleyecek nitelikli insanlar olarak yetişmektir. Okulumuzda öğrencilerimiz hafızlık eğitimi alırken aynı zaman örgün eğitimden de uzak kalmadan sosyal aktivitelerde iç içe bir ortamda mukaddes vazifesiyle hazırlanacaktır. Okulumuzda sadece erkek öğrencilere eğitim ve öğretim verilecek olup...