19 / 05 / 2024

Sezen Aksu bülent ersoyun evi

Sezen Aksu bülent ersoyun evi

1908-1912 yıllarında ünlü şair Mehmet Akif Ersoy'a ev sahipliği yapan konağı satın alıp tadilat yaptıran ünlü sanatçı Sezen Aksu, şüpheli sıfatıyla savcıya ifade verdi.

Sezen Aksu Manal Koyu'ndaki villasına kaçak boru mu döşedi?

Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında bulunan havuzdan, denize 50 metre boru döşediği, bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi. 

Sezen Aksu Kanlıca'daki yalısının kapılarını açtı!

Sezen Aksu, Boza'ya kalbinin yanı sıra Kanlıca'daki yalısının da kapılarını açtı. Minik Serçe, stüdyo olarak da kullandığı yalıda sevimli sıpayla yerde otururken böyle poz verdi.

Sezen Aksu, Kenan Doğulu'yu evinden çıkaracak!

Sezen Aksu ve Kenan Doğulu arasında gerginlik yaşandığı iddia edildi. Sezen Aksu’nun kiracısı Doğulu’yu gece kulübü Şamdan için evinden çıkaracağı söyleniyor.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy Akıl Hastanesi'ndeki inşaata karşıyız!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan inşaatlara karşı olduğunu belirtti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi'nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Bülent Soylu İzmir Menderes'e saray inşa edecek!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin Belediye eski Başkanı CHP’li Ergün Özgün’ün meydan projesini iptal etti. Söz konusu araziye, Selçuklu mimarisini örnek alarak Ak Saray’ın benzerini inşa etmek için çalışma başlattı.

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

Sezen Aksu Üsküdar'daki evi için ifade verdi!

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Kartal'daki Anadolu Adliyesi'nde ifade verdi. Soruşturma kapsamında Sezen Aksu'nun evinde yaptığı tadilatla ilgili olduğu iddia edildi.

Sezen Aksu konağındaki tadilat için ifade verdi!

1908-1912 yıllarında ünlü şair Mehmet Akif Ersoy'a ev sahipliği yapan konağı satın alıp tadilat yaptıran ünlü sanatçı Sezen Aksu, şüpheli sıfatıyla savcıya ifade verdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi etüt merkezi inşaatında sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Farabi Kampüsü’nde Rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.

Bülent Şahan kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Şahan kimdir? Bülent Şahan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bülent Şahan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Bülent Şahan..

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Kampüsü yenileniyor!

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı (MYO)’nun bulunduğu kampüsünü yeniden düzenliyor. Kampüs içerisinde yer alan eğitim bloğunda ve çevre düzenlemelerinde başlatılan yenileme çalışmaları ile Alaplı MYO yepyeni görünümü ile yeni akademik yıla merhaba diyecek

Bülent Tatlı kimdir?

Ankara İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Bülent Tatlı kimdir? İnşaat Mühendisi Bülent Tatlı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bülent Tatlı, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Bülent Tatlı..

Sezen Aksu bülent ersoyun evi Haberi

Sezen Aksu bülent ersoyun evi

Sezen Aksu evinde yaptırdığı tadilat nedeniyle adliyelik oldu. 1908-1912 yıllarında ünlü şair Mehmet Akif Ersoy'a ev sahipliği yapan konağı satın alıp tadilat yaptıran ünlü sanatçı Sezen Aksu, şüpheli sıfatıyla savcıya ifade verdi. Aksu, tadilat sırasında kültür ve tabiat varlıklarını koruma kanuna muhalefet ile suçlanıyor. Kaçakçılık, Mali ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu Savcısı'nın yanında bir saat kalan Aksu, adliye çıkışında "Ben sahne konuları dışında konuşmuyorum" dedi.


Ünlü Şair Mehmet Akif Ersoy'un 4 yıl yaşadığı konağı 2008 yılında 1.5 milyon liraya satın aldığı belirtilen Sezen Aksu, yaptığı tadilatta kanuna muhalefet edince savcılığa gelen ihbar üzerine şüpheli sıfatıyla ifade verdi.

Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne avukatlarıyla birlikte gelen ünlü sanatçı Sezen Aksu Kaçakçılık, Mali ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu savcısı Yusuf İltar'ın yanında yaklaşık bir saat...