27 / 04 / 2024

Sezen Aksu Manal Koyu'ndaki villasına kaçak boru mu döşedi?

Sezen Aksu Manal Koyu'ndaki villasına kaçak boru mu döşedi?

Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında bulunan havuzdan, denize 50 metre boru döşediği, bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi. 



Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasına ihbar üzerine giden  İzmir  Karaburun Belediyesi ekipleri, daha önce kaçak olduğu için mühürlenen havuzdan denize 50 metrelik boru döşendiğini ve bu borudan denize atık bırakıldığını belirledi.

Sabah Gazetesi köşe yazarı Mevlüt Tezel, bugünkü köşesinde Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında havuzdan denize 50 metrelik boru döşendiği ve bu borudan denize atık bırakıldığığının ortaya çıktığını yazdı. 

İşte Mevlüt Tezel'in 'Sezen Aksu'dan skandal hareket' başlıklı yazısı...

İzmir Karaburun Belediyesi ekipleri, gelen ihbar üzerine Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında inceleme yaptı. Villada daha önce kaçak olduğu için mühürlenen havuzdan denize 50 metrelik boru döşendiği ve bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi.

Boru kuma gömülü bir şekilde yaklaşık 50 metre ilerleyip denize ulaşıyor! Ekipler bu boruyu söktü ve havuzdaki mührün sökülerek faaliyete devam edildiğini tespit etti.

Hadi kaçak havuz yaptırdın, mührü söküp bir de denize gizlice 50 metre atık borusu döşeyip doğayı kirletmek nedir? Bu kadar varlık içinde yaşayan bir sanatçı, kaçak boru döşemeye nasıl tenezzül eder?

Yılmaz Özdil villasını denize yürütürse, Can Dündar hazine arazisine ağaçları kesip villa dikerse, Soner Yalçın tarım arazisine kaçak köşk yaparsa Sezen Aksu boş durur mu?

Konuştuklarında, yazdıklarında bunlardan dürüstü yok! En çevreci onlar, küçük bir ağaç kesilse sorumlu devlet ilan edip tweet atarlar, köşe yazısı yazarlar ama doğada kaçak yapı yapmada üstlerine yok! Avantaya alışmışlar, kaçak yapıyı seviyorlar.

Sezen Aksu'nun bir konserde kazandığı paranın çeyreğiyle o kaçak havuz ve atık su sorunu çözülür aslında! Ama o Sezen Aksu! Ülkemizin çok değerli sanatçısı! 'Kalbim Ege'de kaldı diye şarkı söyler ama kaçak boruyu da Ege'ye döşer!

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!


Geri Dön