09 / 05 / 2024

Sezen Aksu kaçak yapı

Sezen Aksu kaçak yapı

Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında bulunan havuzdan, denize 50 metre boru döşediği, bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi. 

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Şarkıcı Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon liraya satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti.

Sezen Aksu’nun İzmir'deki kaçak havuzu apar topar dolduruldu!

Sezen Aksu’nun İzmir Karaburun’da bulunan lüks villasında mührü kırılıp tamamlanan ruhsatsız havuzu, yapılan haberler sonrasında kumla kapatıldı. Ancak belediyenin havuzu sadece mühürlemenin ve para cezası kesmenin ötesine geçmemesi kafaları karıştırdı.

Sezen Aksu Manal Koyu'ndaki villasına kaçak boru mu döşedi?

Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında bulunan havuzdan, denize 50 metre boru döşediği, bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi. 

Aksu Belediyesi kaçak yapıların yıkım işini 12 Kasım'da ihaleye çıkarıyor!

Aksu Belediyesi, kaçak yapıların yıkılması işini 12 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü yapılacak. Söz konusu iş 365 günde tamamlanacak.

Sezen Aksu Kanlıca'daki yalısını restorana çevirecek!

Evlendikten sonra Kanlıca'ya taşınıp Sezen Aksu'ya komşu olan Kenan Doğulu ve Beren Saat'in keyfi kaçtı. İddiaya göre huzursuzluğun nedeni, Aksu'nun kendi yalısını restorana çevirme planları yapması.

Seka Aksu Kağıt Fabrikası arazisi için karar yok, yetki devri var!

Seka Aksu Kağıt Fabrikası arazisi konusunda konuşan AK Parti İl Başkanı Hasan Aydın; “İl Genel Meclisi bu konuda TOKİ ile alım satım dahil her konuda görüşebilir, protokol yapabilir diye Vali'ye yetki vermiş” dedi.

Sezen Aksu, evini yeni kiraladığı stüdyoya taşıyor!

Kanlıca'da oturan ünlü sanatçı Sezen Aksu, yeni albüm çalışmaları için stüdyo kiraladı. Minik Serçe, yeni stüdyosu için hiç bir masraftan kaçınmıyor

Ahmet Şahin: Kentsel dönüşümle kaçak yapılaşma azaldı!

Yapı Endüstri Merkezi'nde konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, kentsel dönüşümle gecekondu ve kaçak yapılaşmaya yönelme imajının kırıldığını belirterek, "Artık gecekondu yıkımları olaylarla değil törenlerle gerçekleştirilmektedir" dedi

Eskişehir'deki kaçak villalar için yönetmelik değişti!

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Karacaşehir köyünde kaçak olarak inşa edilen villaların, Büyükşehir ve Odunpazarı belediyelerinin yaptığı yönetmelik değişikliğiyle kurtarıldığı ileri sürüldü

Adana'da Belediye Meclis Üyesi'ne kaçak villa cezası!

Adanada, AK Partili Büyükşehir ve Çukurova İlçe Belediye Meclis üyesi Levent Özveren ile turizmci eşi Müge Sürmeli Özveren, kamu arazisine kaçak villa yaptıkları iddiasıyla 10ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Çiftin cezaları ertelendi.

Arnavutköy Belediyesi kaçak yapıları yıktıracak!

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol  Müdürlüğü, ilçede 2007 ve 2010 yılında yapılmış kaçak binaların yıkılması işini yaptırmak üzere ihale düzenlediğiniduyurdu

Limandan gemiye kaçak boruyla akaryakıt getirdiler!

Sekiz milyar dolarlık hacme ulaştığı öngörülen kaçak akaryakıt sektöründe akıl almaz yöntemler uygulandığı ortaya çıktı. Gümrük ekipleri her gün tonlarca akaryakıt sevkiyatının yapıldığı Mersin limanında zihni sinir projelere taş çıkartan bir yöntem belir

Beyoğlu Sideris Apartmanı'nın kaçak katı yıkılacak!

İstanbul 1. İdare Mahkemesi, İşçi Partisi, Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'nin içinde bulunduğu Beyoğlu'ndaki tarihi Sideris Apartmanı'ndaki kaçak kat için Beyoğlu Belediyesi'nin aldığı yıkım kararına vize verdi

Sezen Aksu kaçak yapı Haberi

Sezen Aksu kaçak yapı

Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasına ihbar üzerine giden İzmir Karaburun Belediyesi ekipleri, daha önce kaçak olduğu için mühürlenen havuzdan denize 50 metrelik boru döşendiğini ve bu borudan denize atık bırakıldığını belirledi.

Sabah Gazetesi köşe yazarı Mevlüt Tezel, bugünkü köşesinde Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında havuzdan denize 50 metrelik boru döşendiği ve bu borudan denize atık bırakıldığığının ortaya çıktığını yazdı. 

İşte Mevlüt Tezel'in 'Sezen Aksu'dan skandal hareket' başlıklı yazısı...

İzmir Karaburun Belediyesi ekipleri, gelen ihbar üzerine Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında inceleme yaptı. Villada daha önce kaçak olduğu için mühürlenen havuzdan denize 50 metrelik boru döşendiği ve bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi.

Boru kuma gömülü bir şekilde yaklaşık 50 metre ilerleyip denize ulaşıyor! Ekipler bu boruyu...