15 / 05 / 2024

Sezer Özbulat biyografi

Sezer Özbulat biyografi

Mimar Sezer Özbulat kimdir? Mimar Sezer Özbulat bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sezer Özbulat, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Sezer Özbulat...

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Ekinci tarafından kuruldu.

Zen Demiryolları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Demiryolları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezer Karakaya ve Yusuf Özen ortaklığında kuruldu.

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Szr Group Travel Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Szr Group Travel Turizm Limited Şirketi Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Çoğala tarafından kuruldu.

Pen Teknik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pen Teknik İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ay, Melih Yaşar, Sezer Karakaş ve Sezgin Karakaş ortaklığında kuruldu.

Sezdemir Metal Geri Dönüşüm Plastik Ham Madde Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezdemir Metal Geri Dönüşüm Plastik Ham Madde Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezer Demirkol tarafından kuruldu.

545 yıllık tek yalı camisi yenileniyor! Edirne'de tarihi restorasyon başladı!

Edirne'de 545 yıllık tek yalı camisi olan tarihi Kasımpaşa Camiisi definecilerin kazıları sonucunda büyük tahribat görmüştü. Edirne Valisi Yunus Sezer, caminin restorasyon çalışmalarına başlandığını açıkladı. 

Atoll Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Atoll Yapı Sistemleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Sezer tarafından kuruldu.

Termin Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliye Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Termin Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliye Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'e 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Topuz tarafından kuruldu.

Atmaca Eğitim Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Atmaca Eğitim Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından kuruldu.

Galata Grup Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Grup Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ozan Biçen, Ozan Şimdi ve Sezer Yavuz ortaklığında kuruldu.

Yekfa Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Yekfa Yapı Limited Şirketi Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Sezer, Enes Sezer ve M.Fetullah Bülbül ortaklığında kuruldu.

AFAD peş peşe açıkladı! Son dakika! 5 ve 6 arası büyüklükte 47 deprem oldu! 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Yunus Sezer, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bu güne kadar 22 bin 500'e yakın sarsıntı meydana geldiğine dikkat çekti. Sezer, yalnızca 5 ve 6 arası büyüklükteki artçı depremlerin sayısının 47 olduğunu da açıkladı. 

Sezer Özbulat biyografi Haberi

Sezer Özbulat biyografi

Sezer Özbulat kimdir?

1984 yılında Tokat'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2003 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde mimarlık eğitimine başladı. 


2007 yılında mezun oldu. Çeşitli mimarlık ofislerinin bünyesinde büyük ve küçük ölçekte bir çok projede yer aldı, 2011 yılında katıldığı Zambak Mimarlık' ta meslek hayatına devam etmektedir.


Zambak Mimarlık

1996 yılında kurulan Zambak Mimarlık ulusal ve uluslararası alanda mimarlık, mühendislik ve proje yönetimi hizmetleri veren bir anonim şirkettir. Eğitim yapıları alanında önemli bilgi birikimi ve tecrübeye sahip şirkette, işlerin %70′ ini bu alandaki projeler oluşturmaktadır. Son yıllarda yapılan ve devam eden işlerin belirli bir oranını üniversite kampüsleri teşkil etmektedir. Eğitim dışında ofis, ticaret, sağlık, endüstriyel, kültürel, konut ve dini yapılarda da çok sayıda işe proje ve proje yönetimi hizmeti vermeye devam etmektedir.


Zambak...