16 / 05 / 2024

sgk fatih arsası

sgk fatih arsası

Emek İnşaat, mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan İstanbul Fatih ilçesine bağlı Neslişah Mahallesi'ndeki 5 bin 298 metrekarelik arsayı 29 milyon 350 bin TL + KDV bedelle satışa çıkardı.

Malatya Yeşilyurt'ta 8.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Malatya İcra Dairesi, Malatya ili, Yeşilyurt ilçesi, Fatih Mahallesi, 143 ada 29 parselde yer alan fabrika ve arsasını 8 milyon 557 bin 735 TL'ye satıyor...

Fatih'te 15 milyon TL'ye icradan satılık apartman ve arsası!

İstanbul 8. Satış Memurluğu, Fatih İlçesi'nde bulunan apartman ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 18 bin 630 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut Fatih Yedikule projesi için ruhsat aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Fatih Yedikule İmrahor Mahallesi'nde yer alan arsası için ruhsat alındı.

Suluova SGK Binası hizmete açıldı!

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurcan Yurt Şenel ve İl Müdür Yardımcısı Turgut Pekdemir, Belediye Başkanımız Fatih Üçok’u makamında ziyaret ederek, hizmete sunulan SGK binası hakkında bilgi verdi.

SGK'nın satışa çıkardığı Tarihi Unkapanı Binası satılamadı!

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun Fatih'te yer alan 100 milyon lira değerindeki binaları ve 30 milyon lira değerindeki arsası 5 kez ihaleye çıkarılmasına rağmen satılamadı. İhalelere hiçbir firmanın katılmaması dikkat çekti.

Emek İnşaat SGK'ya ait Fatih'teki 2 arsayı satacak!

Emek İnşaat, İstanbul Avrupa Yakası Fatih'te mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan iki arsayı toplam 130 milyon 150 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. Arsaların ihalesi 10 Aralık'ta yapılacak...

SGK'ya ait Fatih'teki 2 gayrimenkul satılıyor!

İstanbul Fatih'te bulunan mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumuna ait olan 2 gayrimenkul Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. tarafından 130 milyon 150 bin TL bedelle ihale edilecektir.

Tirebolu'ya SGK hizmet binası açılıyor!

Giresun Sosyal Güvenlik(SGK) İl Müdürü Fatih Görentaş, Tirebolu’da geçici hizmet verecek olan Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu. Görentaş’a, Mehmet Cebecioğlu ve Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

Fatih'te Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu inşa edilecek!

YILDIZ Holding, İstanbul'da 232 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlayacak. Yurt, Fatih'teki Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi arsasına inşa edilecek...

1936 yılında Fatih'te bulunan İbrahim Paşa Cami 2.877 liraya satılacakmış!

1936 yılında Fatih Bab-ı Ali'de bulunan İbrahim Paşa Cami 247 metrekare arsasıyla 2.877 liraya satılacakmış. Aynı ilanda Hırka-i Şerif'te Tahta Minare adında bir mescit 1.139 liraya satılacakmış.

Fatih'teki itfaiye alanı Fatih Belediyesi'ne devredildi!

Bakanlar Kurulu, İstanbul Fatih'te Hüsambey Mahallesi'ndeki yenileme alanı olan itfaiye alanının Fatih Belediyesi'ne bedelsiz olarak devredilmesine karar verdi. Alan, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi'nin yanında yer alıyor... İşte o Hazine arsası...

SGK'nın Oyak İnşaat'taki hissesine 2 teklif geldi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İstanbul Maltepe Cumhuriyet Mahallesi'ndeki iki adet arsası ve Oyak İnşaat'taki SGK payı satış ihalesi için teklifleri aldı. İşte ihalede teklif verenlerin listesi...

ÖİB'nin Maltepe arsaları ve OYAK'taki SGK payı satış ihalesine kimler teklif verdi?

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İstanbul Maltepe Cumhuriyet Mahallesi'ndeki iki adet arsası ve Oyak İnşaat'taki SGK payı satış ihalesi için teklifleri aldı. İşte ihalede teklif verenlerin listesi...

sgk fatih arsası Haberi

sgk fatih arsası


Emek İnşaat, mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan İstanbul Fatih ilçesine bağlı Neslişah Mahallesi'ndeki 5 bin 298 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. 2712 ada 287 no'lu parselin satışı Emek İnşaat tarafından yapılıyor.


29 milyon 350 bin TL + KDV bedelle satışa sunulan arsa için geçici teminat bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.İhale 20 Temmuz 2015 saat 15:00'te gerçekleştirilecek.


İhale gün ve saatine kadar şartname dökümü ve belgeler Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. Atatürk Bulvarı No:227 Kavaklıdere / Ankara adresine verilmeli.




Ayrıntılı bilgi için,


Tel: 0312 467 55 75

Web: