02 / 05 / 2024

sgk ilanları

sgk ilanları

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Niğde, Sakarya, Ordu, Hatay, Amasya, Antalya, Muğla ve Aydın'da bulunan 10 gayrimenkulü açık artırma sureti ile satışa çıkardı...

Bankalar gözünü fabrikalara dikti! İcra ilanları artıyor!

İcradan satılık fabrika ilanları her geçen gün artıyor. Son beş ayda yaklaşık 33 fabrika icradan satışa çıkarıldı. Bankalar borçlarını ödeyemeyen iş adamlarını sıkıştırmak için mallarını icradan satışa çıkarıyor...

Elazığ SGK'nın eski binası belediyeye devredildi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'da bulunan SGK binasının belediyeye tahsis edildiğini açıkladı.

İcra ilanlarının yerel gazetelerde yayımlanma zorunluluğu TBMM'de!

İcra ilanlarının yerel gazetelerde yayımlanma zorunluluğunun kaldırılması düzenlemesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ev ilanlarında deprem etkisi!

Deprem sonrasında eski binalarda yaşayanlar yeni bina arayışına girdi. Hareketlenen emlak piyasasında ilanlar da değişti. Son günlerde ‘deprem yönetmeliğine uygun ev’ ilanlarına talep arttı.

TOKİ Eylül ayı ucuz ev ilanları!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ 10 bin peşinatla 360 TL taksitle konut satıyor. İşte TOKİ 2019 Eylül ayı ucuz ev ilanları...

SGK’dan satılık kelepir garajlar!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) “garaj” satmaya hazırlanıyor. SGK prim borçlarının ödenmemesi nedeniyle haczettiği garajları 14 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkaracak.

Batman SGK binası Ağustos'ta tamamlanacak! 

Batman’ın eski ilçe otogarı binasının yerinde bulunan ve 3 yıldır yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının inşaatının Ağustos ayında biteceği açıklandı. 

SGK 32 gayrimenkulünü sattı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 2018 yılında kamulaştırma ve açık artırma usulü ile 32 gayrimenkulünü sattı. Bu satışlardan 33 milyon 924 bin TL gelir elde edildi.

Esenler Belediyesi SGK borcu için 66 milyon TL'lik arazisini sattı mı?

Sözcü Gazetesi, Esenler Belediyesi'nin SGK borcu için 66 milyonluk arazisini 41 milyona sattığını iddia etti...

Konut ilanlarını incelemek için site site dolaşmaya gerek yok!

30 ülkede faaliyet gösteren, konut ilanları arama motoru tr.Flatfy. com Türkiye’deki 1189 emlak sitesinin ilanlarına tek bir site üzerinden ulaşabilmeyi sağlıyor.

İpotekli evler için satış ilanları arttı!

Bankalar el koydukları gayrimenkullerin satışı için resmi internet sitelerine ilanlar vermeye başladı. Vakıf Bank ve Ziraat Bankası el konulan gayrimenkul sayısında rekor kırdı.

Japonya'da 'bedava ev' ilanları veriliyor!

Japonya'da azalan nüfusun etkisiyle boş ev sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konutlar için internet sitelerine 'bedava ev' ilanları verilmeye başlandı.

SGK'dan hacizli gayrimenkullerin iadesinde kolaylık!

Vergi dairelerinin ardından Sosyal Güvenlik Kurumu da (SGK) borçlar dolayısıyla haciz konulan menkul ve gayrimenkullerin iadesi için kolaylık sağlamaya başlayacak. 

sgk ilanları Haberi

sgk ilanları

Niğde, Sakarya, Ordu, Hatay, Amasya, Antalya, Muğla ve Aydın'da bulunan 10 gayrimenkul Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından satışa çıkarıldı. Açık artırma usulü ile satılacak olan gayrimenkullerin satışları 25 ve 26 Haziran tarihlerinde yapılavak. Projedeki en düşük muhammen bedel 62 bin lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için