30 / 04 / 2024

sgk key ödemeleri

sgk key ödemeleri

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı, konut edindirme yardımı hak sahiplerine ilişkin listeler ilan edilinceye kadar emeklilerle diğer sigortalıların ayrıca müracaat etmelerine gerek olmadığını bildirdi.

SGK hasta bezi başvurusu nasıl yapılır 2024? Hasta bezi ödemesinde detaylar belli oldu! e-Devlet hasta bezi sorgulama!

SGK hasta bezi başvurusu ve ödemeleri ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Peki SGK hasta bezi başvurusu nasıl yapılır 2024? e-Devlet'ten hasta bezi sorgulaması yapılır mı?

SGK son kez duyurdu! Son tarih 31 Temmuz! Aman dikkat! Canınız yanmasın!

SGK, yapılandırma ödemeleri konusunda son dakika duyurusu yaptı. SGK’dan yapılan duyuruda borç yapılandırma kapsamında son ödeme tarihi paylaşıldı. Peki, SGK prim borcu için son ödeme tarihi ne zaman? İşte detaylar...

2023 SGK prim borcu ödemleri için son tarih ne zaman? SGK yapılandırma ödemeleri nereden yapılıyor?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yapılandırma ödemeleri takvimi merakla sorgulanıyor. Peki, 2023 SGK prim borcu ödemleri için son tarih ne zaman? Yapılandırma neleri kapsıyor? İşte detaylar...

SGK tek tek açıkladı: e-Devlet'ten IBAN paylaşanlara ve ALO 171'i arayanlara o ödeme anında yatıyor! 

SGK'dan rapor paraları ve sevk ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Rapor parası ve sevk ödemesi nasıl alınır? İşte ayrıntılar...

Emekli maaşını e-devletten alanlara SGK'dan uyarı! Hemen kontrol edin!

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) emekli maaşı hakkı bulunan kişilere bir uyarı iletildi. Bu önemli uyarıyı dikkate almak, emekli vatandaşlar için büyük önem arz ediyor. Sahte iş yerleri ve sahte sigortalara dikkat çeken SGK, bazı durumlarda emeklilik ödemeleri iptal edilmektedir.

SGK, e-Devlet ve PTT'de paranız kalmış olabilir! Tekl tıkla şimdi paranızı alın!

Son zamanlarda vatandaşların gündeminde, hesaplarına yatırılmış olmasına rağmen fark edemedikleri veya çekemedikleri, SGK, e-Devlet ve PTT'de unutulan destek paraları yer alıyor. Bu sebeple vatandaşların bu ödemeleri hemen kontrol etmeleri önemlidir.

SGK’dan kritik duyuru! SGK’ya başvurun, anında 37 bin TL alın!

SGK milyonlarca vatandaşa çeşitli destek ödemeleri sunmaya devam ediyor. SGK'ya yazıyı getirene 37 bin lira verilecek. 3 ay üzeri sigortası olanlar parasını doğrudan alabilecek.

Oturduğunuz yerden maaş sahibi olun! SGK’dan 3 maaş bağlanma hakkı! İşte detaylar!

SGK’dan üç maaş alabilirsiniz. Sigortalı vatandaşlara ve yakınları destek ödemeleri almaya devam ediyor. Bunun yanında başka imkanlarda sizleri bekliyor. İşte bilinmeyen detaylar!

SGK harekete geçti! Aylıkları kesip ödemeleri geri alıyor! İşte detaylar!

Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK), vatandaşların başvurduğu hile yöntemine karşı önlemini aldı. İşte detaylar!

Öğrencilerin beklediği haber geldi! SGK öğrenci destek ödemesi başlıyor

Okul zamanı geldi çattı. Bir çok belediye okullarına başlayacak öğrencilerin ailelerine destek ödemeleri yaparak bütçelerine destek olmaya başladı. Ancak en geniş çaplı destek Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan geldi. İşte SGK'nın verdiği eğitim desteğini almak için gerekli şartlar.

SGK borcu olanlar dikkat! Bugün son gün!

SGK borcu olan yüzbinlerce kişinin ilk taksitleri ve peşin ödemeleri devam ediyor. SGK borcunun ödenmesinde son gün 30 Nisan yani bugün prim borçlarını ödenmesi gerekiyor.

KEY ödemelerine ilişkin 3 soru TBMM gündeminde!

KEY ödemeleri meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin olarak CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'e 3 soru sordu..

Konut edindirme yardımı bildirimi!

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince yapılıyor. "Konut Edindirme Yardımı Bildirimi" doldurulup, Sosyal Sigortalar Kurumuna verilmesi gereliyor. İşte konut edindirme yardımı bildirimi..

sgk key ödemeleri Haberi

sgk key ödemeleri

SGK Başkanlığı tarafından konut edindirme yardımı hak sahiplerine yapılacak ödemelere ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, mülga 3320 sayılı Memurlar ve İşçiler ile Bunların Emeklilerine Konut Edindirme Yardımı Yapılması Hakkında Kanun uyarınca 1.1.1987 ile 31.12.1995 tarihleri arasında devlet memurları ile diğer kamu görevlilerine, kanunla veya kanunların verdiği yetkiye dayanılarak kurulan kuruluşlarda çalışanlara, Emekli Sandığı'ndan emekli, adi malullük ve vazife malullüğü aylığı almakta olanların kendilerine, 10 ve 10'dan fazla işçi çalıştıran işyerlerinde çalışan işçilere, 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu ile aynı kanunun geçici 20. maddesine tabi ve 991...