07 / 07 / 2024

sgk maaş ödeme günleri

sgk maaş ödeme günleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, SSK ve Bağ-Kur aylık ödemelerinin, resmi tatil ya da hafta sonuna denk gelse bile gününde ödeneceğinin bilgisi paylaşıldı.

En düşük emekli maaşı 13 bin TL mi olacak? SGK uzmanı uyardı: Kök maaşta 8 bin TL detayına aman dikkat!

Maaş hesabı yapan 16 milyon emekli ve 4 milyon memur için SGK Uzmanı Özgür Erdursun, Temmuz'da uygulanacak zam senoryosunu açıkladı. İşte o hesap...

Haziran 2024 emekli ve memur maaşları ne zaman yatırılacak? İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş ödeme tarihleri!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala emekli ve memur maaşlarının ne zaman yatırılacağı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı son dakika maaş ödeme tarihleri...

Nisan 2024 emekli maaş ödeme takvimi belli oldu! Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

Milyonlarca emekli maaş ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

2024 Nisan ayı evde bakım aylığı ödeme tarihleri ne zaman? 

Nisan ayı ile beraber evde bakım maaşı ödeme tarihleri de vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenen evde bakım aylığı, şehirlere göre farklı tarihlerde yatırılmaktadır. Evde bakım maaşı e-Devlet üzerinden şifre ve T.C kimlik numaralarıyla

En düşük emekli maaşına yüzde 30 zam... SGK uzmanından çarpıcı açıklama! 

SGK Özgür Erdursun, en düşük emekli maaşı ve asgari ücret zamlarıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. İşte merakla beklenen o zam açıklaması...

SGK kredi kartı ile ödeme 2024! Prim borçları kredi kartıyla ödenebilir mi? Şimdi bakın!

Kredi kartı ile SGK ödemesi yapılıp yapılmayacağı sık sık merak konusu oluyor. Peki prim borçları kredi kartıyla ödenebilir mi? İşte SGK kredi kartı ile ödeme 2024!

Bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı? Emekliler dikkat: SSK, BağKur emekli maaşı ödeme tarihleri Nisan 2024!

Emekliler ve memurlar bayram öncesinde maaşarının yatıp yatmayacağını merak ediyor. Peki bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı? Emekli maaşları bayramdan önce verilecek mi? 

En düşük emekli maaşı ne kadar? SGK emekli maaşı hesaplama açıklandı: 4A emekli maaşı ne kadar?

En düşük emekli maaşı ne kadar? SGK emekli maaşı hesaplama nasıl yapılır? sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte 4A emekli maaşı hesaplama 2024...

Prim eksiği olan SGK'lıya yeni emeklilik fırsatı mı geliyor?

Türkiye'de sosyal güvenlik alanında önemli bir adımlar atıldığı kaydediliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), prim ödeme eksikliği olan vatandaşlar için erken emeklilik imkanı sağlayacak yeni bir düzenleme üzerinde çalışmaya devam ediyor. 

SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan düşük emekli maaşlarına 7 maddelik çözüm! 

SGK Uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşı ile ilgili sorunların çözümünü 7 maddede açıkladı.

Emekli ve asgari ücretlinin maaşı ne kadar eridi? İki aylık kaybı SGK uzmanı Erdursun açıkladı

Dolar kuru tarihi rekorunu kırarken, ücretli çalışan ve emeklinin maaşı da gün geçtikçe eriyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, 1 Ocak 2024’ten bu yana emekli ve asgari ücretlinin kaybını hesapladı. Bakın emekli ve asgari ücretlinin maaşı ne kadar eridi?

En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine gelecek! SGK uzmanı resmen açıkladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından, ek zamların ödeneceği tarih belli oldu. Emeklilerin kök maaş hesaplarında zam hesapları sürerken SGK uzmanı, Dilet Ete, en düşük emekli maaşlarının asgari ücret düzeyinde olacağını açıkladı.

SGK Uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşını duyurdu: 11 bin TL'nin üstüne çıkar!

SGK Uzmanı Özgür Erdursun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada en düşük emekli maaşını duyurdu. İşte Erdursun'un o paylaşımı...

sgk maaş ödeme günleri Haberi

sgk maaş ödeme günleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, SSK ve Bağ-Kur'un aylık ödemelerinin resmi tatil veya hafta sonuna denk gelse dahi zamanında ödeneceğini bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, SSK ve Bağ-Kur kapsamındaki aylık ödemelerde yeni düzenlemeye gidildiği belirtildi.

Sputniknews'de yer alan habere göre;  Sosyal Sigorta İşlemleri Yönetmeliği'nde yapılan değişikliğe göre, aylık ödemelerin resmi tatil ya da hafta sonuna denk gelse bile zamanında ödeneceği ifade edilen açıklamada, "SSK ve Bağ-Kur kapsamındaki aylık ödemeler, cumartesi gününe rastlaması halinde cuma, pazar gününe rastlaması halinde ise pazartesi ödenmekteydi. Resmi tatil olan 23 Nisan ve 19 Mayıs günlerine rastlayan ödemeler de yine bir sonraki gün ya da bir önceki gün ödenmekteydi" bilgisi paylaşıldı.

Yönetmeliğin 69. maddesinde yapılan değişiğe göre 1 Ocak'tan itibaren hafta sonu ya da resmi tatile denk...