29 / 04 / 2024

sgk oyak inşaat hisse satış

sgk oyak inşaat hisse satış

OYAK İnşaat Anonim Şirketi'nin sermayesinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'na (SGK) ait yüzde 25 oranındaki iştirak hisselerine alıcı çıkmadı. Katılımcılar açık artırım başlangıç bedelini yüksek buldu...

Ankara Büyükşehir ile SGK, Ulus için ilk adımı attı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Ulus Tarihi Kent Merkezi projesi kapsamında SGK’nın Anafartalar Mahallesi’ndeki tesisleri karşılığında yapılacak takas için verilecek taşınmazları belirledi. İşte takas edilecek taşınmazlar...

Oyak'tan metrekaresi 100 bin liraya daire!

Reşat Altın'ın 68 bin 390 liraya satıldığı 1986 yılında Oyak, Anadolu Yakası'nda inşa edeceği 512 konutu satışa sunmuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haber...

1986 yılında OYAK'tan metrekaresi 100.000 liraya daire!

Reşat Altın'ın 68 bin 390 liraya satıldığı 1986 yılında Oyak, Anadolu Yakası'nda inşa edeceği 512 konutu satışa sunmuş. 85 metrekare daire 124 adet altın parasına, 8.5 milyon liraya satılacakmış.

OYAK Çimento bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapacak!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi.OYAK Çimento Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre grup, 5'i halka açık olmak üzere 6 çimento ve bunlara dikey olarak entegre 2 beton ve kağıt torba şirketinden oluşuyor.

Oyak Çimento Grubu net karını yüzde 82'i artırdı!

OYAK Çimento Grubu 2014 yılında olumlu hava koşulları, seçimin etkisi, devam eden büyük projeler ve diğer altyapı yatırımlarının etkisi ile cirosunu 2013 yılının aynı dönemine göre %14, net karını ise % 82 artırdı.

OYAK Çimento 154 milyon liralık yatırım yapacak!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi. Grup cirosunu 2013 yılının aynı dönemine göre yüzde 14, net karını ise yüzde 82 artırdığı kaydedildi.

OYAK Çimento 2015'te 154 milyon lira yatırım planlıyor!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi. Grup, 5'i halka açık 6 çimento, 2 beton ve kağıt torba şirketinden oluşuyor.

OYAK Çimento Grubu 2015'te yüzde 5 büyüme hedefliyor!

OYAK Otomotiv ve Çimento Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çağlar, 2014 yılı sonuçları, 2015 beklentileri ile grubun gelişim ve yatırım planları hakkında değerlendirmede bulundu.

Orhangazi yeni SGK binası 3 ay içerisinde tamamlanacak!

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte iki hafta önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i Ankara'da ziyaret etmiş ve SGK binası ihalesinin tamamlandığını açıklamıştı.

Orhangazi'ye SGK binası yapılacak!

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte iki hafta önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i Ankara'da ziyaret etmiş ve SGK binası ihalesinin tamamlandığını açıklamıştı.

Tirebolu'ya SGK hizmet binası açılıyor!

Giresun Sosyal Güvenlik(SGK) İl Müdürü Fatih Görentaş, Tirebolu’da geçici hizmet verecek olan Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu. Görentaş’a, Mehmet Cebecioğlu ve Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

Samsun SGK Binası riskli mi?

SGK Samsun İl Müdürlüğü binasını satın alan firmasının Avukatı Paşa Yılmaz, "Devlet kentsel dönüşüm yasası çıkardı. Bizde binanın riskli olup olmadığı yönünde test yaptırdık. Bina riskli çıktı. Gerekeni yapıyoruz" dedi.

SGK'dan 3 ilde satılık 12 gayrimenkul! İhaleleri 17 Şubat'ta!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı; mülkiyeti SGK'ya ait olan 3 ilde 12 gayrimenkulü açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 221 bin TL ile 78.8 milyon TL arasında değişiyor.

sgk oyak inşaat hisse satış Haberi

sgk oyak inşaat hisse satış

OYAK İnşaat Anonim Şirketi'nin sermayesinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'na (SGK) ait yüzde 25 oranındaki iştirak hisselerine alıcı çıkmadı. Katılımcı firmaların açık artırım başlangıç bedelini yüksek bularak çekildiği ihalede, kapalı tekliflerin alındığı turun ardından açık artırmaya geçildi. Başlangıç tutarı 14 milyon 870 bin lira, artırma aralığı da 10 bin lira olarak belirlenen ihalenin önümüzdeki günlerde yeniden gerçekleştirileceği bildirildi. 


Sabah...