11 / 05 / 2024

SH İnşaat

SH İnşaat

SH İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Gödek tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Keski İşmerkezi'nde kuruldu.

Ağa Ve Sh İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağa Ve Sh İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nader N.G. Alagha tarafından kuruldu.

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Üsküdar'da Özgür Nacar tarafından kuruldu.

Shıblı Grup İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shıblı Grup İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile ıbrahım Hak Shıblı tarafından kuruldu.

Internatıonal Turkısh Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Internatıonal Turkısh Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile S.M.Abdullah Al-Tahamı tarafından kuruldu.

Nısh Global İthalat İhracat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nısh Global İthalat İhracat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Canpolat tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Turkısh House İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh House İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mouhammad  Al Nısr tarafından kuruldu. 

SH Hasdemir İnşaat Petrol Otomotiv ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SH Hasdemir İnşaat Petrol Otomotiv ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Shıva İnşaat Gıda Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shıva İnşaat Gıda Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Arslan tarafından kuruldu.

Turkısh Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Kartal tarafından 500 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Tuzla, Postane Mahallesi, Gürbüz Sokak 'ta kuruldu.

Shıneı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shıneı İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş 'ta Takayukı Mızutanı Müdürler Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

SH İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SH İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Gödek tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Keski İşmerkezi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

SH İnşaat Haberi

SH İnşaat

SH İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Gödek tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta kuruldu. 


SH İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını kendi hesabına arazi ve arsalar almak.


SH İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beykoz, Kavacık Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Yedek Reis Sokak, Keski İşmerkezi, No:8...