05 / 05 / 2024

Shadı Alkadrı

Shadı Alkadrı

Erdoğan Sham Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Shadı Alkadrı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, Kutlu Sokak'ta kuruldu.

Golda 7 İnşaat Ticaret Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Golda 7 İnşaat Ticaret Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Shadı M.H.D. tarafından kuruldu.

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Shadı Yasın Ahmad Tarawneh tarafından kuruldu.

Sevil Apart Turizm Konaklama Limited Şirketi kuruldu!

Sevil Apart Turizm Konaklama Limited Şirketi Beyoğlu'nda Mılad Imanzadehaghbelagh ve Shadı Shabantaj ortaklığında kuruldu.

Eviana Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eviana Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Shadı Maklad tarafından kuruldu.

Al Mostafa Gayrimenkul Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mostafa Gayrimenkul Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A.M.H.E.S ve Shadıa M.A.O. ortaklığında kuruldu.

Xproperty Emlak Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Xproperty Emlak Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Shadı Jafarı tarafından kuruldu.

A1 Innov8 Akıllı Şehirler Projelendirme Ve Uygulama Anonim Şirketi kuruldu!

A1 Innov8 Akıllı Şehirler Projelendirme Ve Uygulama Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Shadı Khoja tarafından kuruldu.

Haptic Design Studio Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Haptic Design Studio Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Haidar Tahtah ve Shadı Awad ortaklığında kuruldu.

Şadi Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şadi Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Shadı Naımısarbaghı tarafından kuruldu.

Legend Holıdays Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Legend Holıdays Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Shadı Nassıf tarafından kuruldu. 

Aljawhara Grup Otomotiv İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aljawhara Grup Otomotiv İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kseem Al Jamous ve Shadı Al Jamous ortaklığında kuruldu. 

Tda Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tda Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Shadı Khalıl tarafından kuruldu. 

Arkadaşlar Seyahat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkadaşlar Seyahat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Karım Alhamdı, Shadı Lazkanı ve Mohamad Kamak Abdulazeem ortaklığında kuruldu. 

Shadı Alkadrı Haberi

Shadı Alkadrı

Erdoğan Sham Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Shadı Alkadrı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de kuruldu. 


Erdoğan Sham Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MADDE 3- A-Hertürlü inşaat onarım, taahhüt işleri, konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,eksiltme,...