14 / 05 / 2024

Sham Group Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sham Group Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sham Group Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Mohamad Ayman Lalal El Deen kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Fb Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Fb Müteahhitlik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fb Group Uluslararası Yatırım Ve Dış Ticaret Anoni tarafından kuruldu.

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Muhammad Şarafatullah ve Mustafa Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammad Hosseın Imanıanı ve Zeynel Nazlı ortaklığında kuruldu.

Rooma Group Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rooma Group Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Shamım Farahmand tarafından kuruldu.

Bıtee Group Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıtee Group Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amın Ahmed M. Teeka tarafından kuruldu.

Quattro Group Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quattro Group Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Alı Salıanı, Amır Masoud Teımoorı, Bahman Taghavırostamı, Mehdı Salyanı ve Omıdreza Khademı ortaklığında kuruldu.

Sera Group, Bodrum ve Karadağ'da yeni projeler yapacak!

İnşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Sera Group, yatırımlarına devam ediyor. Şirket Bodrum'da 50 milyon dolarlık, Karadağ'da 55 milyon Euro'luk yatırımla iki yeni proje üretecek. Şirketin Avrupa'da uluslararası yatırımlar yapma planı da bulunuyor…

Al Madayen Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Madayen Group İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhıyar Alahmad ve Hısham Tıllas ortaklığında kuruldu.

İki Design Group'un Bayramoğlu projesine ödül!

İki Design Group'un Bayramoğlu karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünü almaya hak kazandı. 

Mag Group İnşaat Yapı Dekorasyon Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Group İnşaat Yapı Dekorasyon Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi Hacı Mehmet Bölükbaşıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Royal Group, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ödülle döndü!

Royal Group, Dünya İnşaat Oscarları olarak kabul edilen Inernational Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) birçok dünya devini geride bırakarak ülkesine iki ödülle döndü.

Ocean Resort Conrad projesi tanıtıldı!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye ve Amerika’daki emlak işbirliğini arttırıp, Türk ekonomisine katkı sağlamak amacıyla bir araya gelen LEAD Consulting Group CEO’su ve Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur ile Spero Group CEO’su Orhan Çelik, Ocean Resort Conrad projesini Türk yatırımcı

Sham Group Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Sham Group Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Sham Group Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Mohamad Ayman Lalal El Deen kuruldu.


Sham Group Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

1.   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Bina temellerini kazmak, dökmek ve yapmak. 2.   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...