05 / 07 / 2024

Shamal Azeez İsmael

Shamal Azeez İsmael

Progress İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde Shamal Azeez İsmael tarafından 200 bin TL sermaye ile İstanbul Beyoğlu'nda kuruldu.

Lavin Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavin Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile L. Ihsan Azeez Azeez tarafından kuruldu.

Amal İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amal İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile A. Salih Azeez Azeez ve Alı Hayder Samı Al-Zamılı ortaklığında kuruldu.

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nabeel    Azeez tarafından kuruldu.

Jabal Bazyan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabal Bazyan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Haiman Azeez A. Ahmed tarafından kuruldu.

Körfez İncisi Turizm İthalat İhracat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Körfez İncisi Turizm İthalat İhracat ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece 200 bin TL sermaye bedeli ile Adıl Mohammed J Mohammed, İsmael M.I Al Ani, Jabbar S.S. Sachit ve Khalıd Hayder A Al-Jumaili ortaklığıyla kuruldu.

Friends Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Friends Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Fardin Shamal ve Mohammad Fahim Mohammad Osmann ortaklığında kuruldu.

Amanet Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amanet Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Zubaır M. İsmail ve M. İsmael Mohammad imzasıyla kuruldu.

Hamburg Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamburg Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, K.Rashıd Azeez Azeez ve Y.Taha Qadır ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Fatih, Mesihpaşa Mahallesi, Aksaray Caddesi, Ceylan Sokak'ta kuruldu.

Progress İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Progress İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde Shamal Azeez İsmael tarafından 200 bin TL sermaye ile İstanbul Beyoğlu'nda kuruldu.

Ismael Fernandez Mejia: Yaşanabilir konut projelerine ihtiyaç var

Ismael Fernandez Mejia, 'Herkese konut felsefesiyle yapılan konutlar belki sayısal olarak yeterli olabilir ama sosyal sorunların artmasına da yol açabilir' dedi

Shamal Azeez İsmael Haberi

Shamal Azeez İsmael


Progress İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde Shamal Azeez İsmael tarafından 200 bin TL sermaye ile kuruldu.


Progress İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

1.   Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütündaire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlıkhizmetleri, karayolu,        demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım,havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarınıyapmak. 2.   Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. 3.   Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi, bakım ve onarımını...