05 / 05 / 2024

Lavin Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Lavin Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile L. Ihsan Azeez Azeez tarafından kuruldu.



Lavin Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile L. Ihsan Azeez Azeez tarafından kuruldu.

Lavin Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, villa tatil köyleri, devre mülk, kamping gibi turistik tesisler, mesken ev apartman, işyeri, arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek. Gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Başkalarına ait gayrimenkullerin satışına aracılık etmek, emlak komisyonculuğu faaliyetleri yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin, yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3- Restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak, işletmek. 4-Motorlu kara taşıtlarını kiralayabilir, kiraya verebilir. 5-Her türlü gıda maddelerinin, inşaat malzemelerinin, gıda dışı malzemelerin, temizlik malzemelerinin, tekstil malzemelerinin alımı, satımı, ithalatını ve ihracatını yapmak. 6-Temsilcilik, komisyonculuk, taşımacılık, depozitörlük, distribütörlük, bayilik, ticari vekillik alabilir ve verebilir, bu konularla ilgili her türlü anlaşmalar yapabilir. 7-Faaliyet konuları ile ilgili alanlarda yerli veya yabancı gerçek ve tüzel kişilerle, devamlı veya geçici ortaklıklar kurabilir, işbirliğine girişebilir, şirket kurabilir, kurulmuş şirketlere ortak olabilir, aracılık yapmamak kaydıyla bunların hisselerini satın alabilir, satabilir veya onlarla birleşebilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için aşağıda belirtilen işleri de yapacaktır. a)Şirket faaliyetlerini gerçekleştirmek için gerekli mal, malzeme, araç, gereç, cihaz, makine ve tesislerden gerekenlerinin alım satımını yapabilir. b)Bu üretimlerin yapılabilmesi için gerekli tesisleri kurabilir, işletebilir, kiralayabilir, alım satımını yapabilir. c)Şirket konusuna giren mal ve malzemelerin yurtiçinde ve yurt dışında pazarlanması için gerekli pazarlama örgütleri kurabilir ve mevcut pazarlama örgütlerine iştirak edebilir. d) Şirket konusuna giren işlerle ilgili ihalelere girebilir, gerekli fuar ve sergilere iştirak edebilir. e)şirket konusuna giren işlerle ilgili olarak yurtiçinde mümessillikler, acentelik ve bayilikler alabilir, komisyon işleri yapabilir, diğer şahıslara ve kuruluşlara mümesillikler, bayilikler, acentelikler, komisyonculuklar verebilir. f)Şirket faaliyet konularıyla ilgili yurt içinde kurulmuş şirketlere iştirak ederek yatırımlar yapabilir. g)Şirket faaliyetini gerçekleştirmek için arazi, bina ve gayrimenkul hakları satın alabilir, bunları kısmen veya tamamen üçüncü şahıslara kullandırabilir veya kiralayabilir.
 


Geri Dön