30 / 04 / 2024

SHARE 7 nerede yapılacak

SHARE 7 nerede yapılacak

Sektörel gelişmelerin ve stratejilerin profesyonel deneyimler ışığında tartışıldığı, amimi bir ortamda sektörün uzmalarını bir araya getiren SHARE 7. kez gerçekleşecek.

Gayrimenkul sektörü SHARE7'de buluşuyor!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 4 Haziran'da 7. kez gerçekleşecek. SHARE7, Tekfen Tower'da gerçekleşecek.

SONDAKİKA! Az önce deprem mi oldu? En son ne zaman, nerede deprem oldu? 7 Ağustos 2023 son dakika deprem!

Son verilere göre, 7 Ağustos 2023 tarihinde meydana gelen son depremler, büyük bir ilgiyle takip edilmektedir. Peki, yayımlanan son verilere göre son depremler nerede meydana geldi? İşte, 7 Ağustos 2023 tarihli son depremler...

Foça Port'ta 1+1 konutlar 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Foça Port projesinde 1+1 konutlar peşinde 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Foça Port projesi nerede? İşte ayrıntılar...

Yarın nerede elektrikler kesilecek? İşte 7 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 7 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Az önce deprem mi oldu? Deprem mi oldu? 7 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem listesi vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Bu ve “Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu?” soruları araştırılıyor. İşte 7 Mayıs 2023 yaşanan son deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün ne zaman, nerede deprem oldu? 7 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün deprem oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte 7 Nisan 2023 güncel deprem listesi!

Braun MultiQuick 7 El Blender Seti MQ7045X en ucuza nereden alınır, fiyatı ne kadar? 8 Mart 2023 fiyat listesi

Braun MultiQuick 7 El Blender Seti, en ucuz fiyata nerede satılıyor? Sizin için araştırdık. İşte blender setinin özellikleri ve fiyat listesi..

Simfer 7 Çekmeceli Derin Dondurucu en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Saklama yöntemleri arasında en doğru yöntem olan derin dondurucu 7 çekmecesiyle, stoklanan meyve ve sebzeleri taze tüketebilmek için hızlı dondurma özelliğine sahiptir.Peki Simfer dikey derin dondurucunun diğer özellikleri neler? 

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi ne kadar, en ucuz nerede satılıyor? 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kullanıcılarından tam not alan Arçelik'in popüler modeli 6144 bulaşık makinesini sizin için araştırdık. Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi kaç programlı? En uygun fiyata nerede, kaç TL'ye satılıyor? İşte tüm ayrıntılar...

Simfer Mini fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  7 Ocak fiyat listesi

Nostaljiyi yaşatacak marka Simfer, size gelenekten geleceğe değişimiyle geliyor. Lezzetli yemeklerin ve partikliğin ismi Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın için acele edin. Peki Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın nerede hangi alışveriş sitesinde fiyatı ne kadar?

Playstation 5 en ucuz nerede satılıyor? 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

Yüksek fiyatları ile cep yakan Playstation 5 en ucuz nerede satılıyor? BİM, Hepsiburada, PTTAVM, N11 ve Turkcell Pasaj... Piyasanın en ucuz Playstation 5'i burada! Peki, piyasada en ucuz Playstation 5 nerede satılıyor? İşte 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

En ucuz iPhone 14 nerede? 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

Apple'ın en yeni ve en dikkat çekici cihazlarından biri olarak bilinen iPhone 14 tanıtıldığı günden beri yüksek fiyatı ile dudak uçuklatıyor! Peki, en ucuz iPhone 14 nerede satılıyor? İşte yanıtı...

Investvadi nerede? Invest Vadi fiyat listesi!

Investvadi nerede sorusunun yanıtı ve Invest Vadi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünitenin yer aldığı Investvadi detayları...

Investvadi nerede? Investvadi fiyat listesi 2022!

Investvadi nerede sorusunun yanıtı ve Investvadi fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. 2 Haziran tarihinde görücüye çıkacak olan projede 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünite mevcut.

SHARE 7 nerede yapılacak Haberi

SHARE 7 nerede yapılacak

Profesyonel deneyimler ışığında sektörel gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, sektörün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 4 Haziran'da 7. kez gerçekleşecek.


SHARE, her biri kendi alanında uzman konuşmacıların deneyimlerini dinleme, onlarla tanışma ve fikir alışverişi yapma fırsatı da sunuyor. Ayrıca gün boyunca verilen molalar ve yemek sırasında katılımcılar arasında eşsiz bir networking imkanı vaat ediyor. Yeni işbirlikleri kurmanın kapısını aralıyor.


SHARE7 ile ilgili tüm detayları ShareTurkiye.com adresinden...