05 / 05 / 2024

Shaza Azrak

Shaza Azrak

Khoudaır Azrak Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Othman Khoudaır ve Shaza Azrak ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile Üsküdar' da 2 Temmuz'da kuruldu.

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Babekr O. Ismail ve Shaza Babıker O Ismail ortaklığında kuruldu.

Azrk Grup İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azrk Grup İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Baki Azrak tarafından kuruldu.

Azrak Grup Elektrik Metal Hırdavat Makina Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Azrak Grup Elektrik Metal Hırdavat Makina Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Girgin tarafından kuruldu. 

Müteahhit Cihan Azrak son yolculuğuna uğurlandı!

Manisa Salihli'de Kurşunlu Piknik Alanı'nda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden müteahhit Cihan Azrak, Küçük İmam Camii'nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Azrak Grup İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azrak Grup İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baki Azrak tarafından 300 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

Khoudaır Azrak Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khoudaır Azrak Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Othman Khoudaır ve Shaza Azrak ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile Üsküdar' da 2 Temmuz'da kuruldu.

Malezya'da kurulacak toprak metalleri fabrikasına çevreciler karşı çıktı!

Binlerce çevreci, Malezya'da kurulacak azrak toprak metalleri fabrikasına karşı eylem düzenledi. Protestocular, Avustralyalı Lynas şirketinin kuracağı fabrikanın insan sağlığını ve doğayı tehdit edeceğini düşünüyor

Shaza Azrak Haberi

Shaza Azrak

Khoudaır Azrak Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Othman Khoudaır ve Shaza Azrak ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile Üsküdar'da 2 Temmuz'da kuruldu.


Khoudaır Azrak Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her nevi gayrimenkulü, satın almak, satışını yapmak, satın alınanları süresiz elde muhafaza etmek, muhafaza süresince gayrimenkulde iç dekorasyon işlemleri ile proje değişiklikleri ve proje tadilatlarında bulunmak, gayrimenkul alım satım komisyonculuğu yapmak, Türk vatandaşları ile yabancı devlet vatandaşlarının, Türkiye Cumhuriyeti'nde taşınmaz mal edinmeleri amacıyla her türlü gayrimenkul piyasa araştırmasını yapmak, gerekli hallerde noterler nezdinde tüm işlemleri takip etmek, satın alma veya satış durumlarında her türlü kamu kurum ve kuruluşları ile özel gerçek ve tüzel kişiler huzurunda, çerçevesinde veya bu birimler desteği ile gayrimenkullere ilişkin tüm işlemleri gerçekleştirmek,...