04 / 05 / 2024

Sheraton Grand açılış

Sheraton Grand açılış

İstanbul'un finans merkezi Ataşehir'de gerçekleştirilen otel yatırımı Sheraton Grand İstanbul Ataşehir'in resmi açılışı gerçekleştirildi. Otel 80 milyon dolarlık bir yatırımla, 25 Sheraton Grand arasında yerini aldı.

Sheraton Grand İstanbul Ataşehir açıldı!

İstanbul'un finans merkezi Ataşehir'de gerçekleştirilen otel yatırımı Sheraton Grand İstanbul Ataşehir'in resmi açılışı gerçekleştirildi. Otel 80 milyon dolarlık bir yatırımla, 25 Sheraton Grand arasında yerini aldı.

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü, Afyonkarahisarda Gazlıgöl'de hayata geçiyor. 160 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Özgül Termal'de yer alan 1 oda 1 salon daireler 78 metrekareden meydana geliyor.

Four Points by Sheraton Hotel açıldı!

Türkiye'de Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu, İstanbul'un önemli sanayi bölgesinde açıldı. Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu'nun açılışı yapıldı.

Four Points by Sheraton İstanbul açıldı!

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu’nun açılışı yapıldı. İstanbul’un önemli sanayi bölgesi olan İMES’in merkezinde açılan otel, Anadolu yakasının ilk Starwood oteli olma özelliği taşıdığı belirtildi.

Sheraton FourPoints Otel'in açılışı gerçekleşti!

Rönesans Holding Grup Şirketleri'nden Rönesans MEA İnşaat'ın Nijerya'daki ilk projesi olan Sheraton FourPoints Otel'in açılışı gerçekleşti.

Samsun Sheraton Oteli 14 Şubat’ta açılıyor!

SAMSUN’da yapımı tartışma konusu olan ve Mimarlar Odası tarafından imar mevzuatına aykırı olduğuiddiasıyla yargıya taşınan 5 yıldızlı Sheraton Oteli, 14 Şubat’ta hizmete açılıyor. 150 milyon dolarlık otelin 221 odası bulunuyor.

Cevdet Yılmaz Grand Berti Oteli'nin açılış törenine katıldı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kalkınma Ajansı hibe desteği ile iş adamı Hasan Bataray tarafından turizm sektörüne kazandırılan Grand Berti Oteli ' nin açılış törenine katıldı...

Sheraton Adana Hotel’in açılışı yapıldı!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide ile Adalı Holding şirketlerinden SERKA Turizm A.Ş’nin hayata geçirdiği Sheraton Adana Hotel’in resmi açılış töreni, 4 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirildi...

Sheraton Adana Hotel'in açılış töreni düzenlendi!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide ile Adalı Holding şirketlerinden SERKA Turizm A.Ş’nin hayata geçirdiği Sheraton Adana Hotel’in resmi açılış töreni, 4 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirildi.

AZEDER açılış töreni İstanbul Grand Tarabya Oteli'nde gerçekleşti!

Yaklaşık 7 bin Azerbaycanlının eğitim aldığı Türkiye'de, öğrenciler yeni kurdukları Azerbaycan Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği (AZEDER) çatısı altında buluşacak. AZEDER açılış töreni önceki gün İstanbul Grand Tarabya Oteli'nde gerçekleşti..

The Grand Tarabya açılış basın toplantısı 12 Şubat'ta yapılacak!

İstanbul’un efsanevi oteli The Grand Tarabya'nın açılış basın toplantısı 12 Şubat 2013 tarihinde gerçekleşiyor...

KTO Karatay Üniversitesi 7 Ocak 'ta açılıyor

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hüseyin  Üzülmez, KTO Karatay Üniversitesi"nin açılışını TBMM Başkanı Mehmet Ali şžahin"in yapacağını bildirdi  

Türk Telekom Arena'nın açılışını De Boer yapacak!

Cim-Bom"un Seyrantepe'deki yeni stadı Türk Telekom Arena"nın 15 Ocak"taki açılışında karşılaşacağı Ajax"ın hocası Frank De Boer tarihe geçmek istiyor

Sheraton Grand açılış Haberi

Sheraton Grand açılış

Cevahir Yapı tarafından, Sheraton oteller zincirini bünyesinde bulunduran Starwood Grubu ile yapılan anlaşma doğrultusunda, İstanbul'un finans merkezi olarak yükselişini sürdüren Ataşehir'de inşa edilen Sheraton Grand İstanbul Ataşehir, resmi olarak hizmete açıldı.


80 milyon dolarlık bir yatırımla, iş ve toplantı oteli olarak konumlandırılan Sheraton Grand İstanbul Ataşehir, markanın en üst segmenti olan, dünyadaki 25 Sheraton Grand arasında yerini aldı.


 Özellikle iş için seyahat eden ya da iş toplantısı düzenleyen konukları ağırlamayı planlayan Sheraton Grand İstanbul Ataşehir 3 bin metrekare alan üzerine kurulu ve bağımsız girişe sahip Sia Club Wellness & Spa'da da misafirlerine hizmet verecek.


 Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Genel Müdürü Soner Metin, otelin resmi açılışı için düzenlenen basın toplantısında, bölgedeki en iyi yemeği, en konforlu konaklama deneyimini ve toplantı, etkinlik hizmetleri sunmayı...