27 / 04 / 2024

Sheraton Samsun oteli

Sheraton Samsun oteli

Samsun'da deniz kenarına inşa edilen ve yapımı devam eden Shareton Otel hakkında Mimarlar Odası'nın açtığı davada mahkemenin verdiği yürütmeyi durdurma kararı sonrası, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir imar planı hazırlandı....

Sheraton Samsun Oteli için imzalar atıldı!

Starwood Hotels & Resorts, Tanrıverdi Mensucat Sanayii A.Ş ile Samsun’da inşa edilecek olan Sheraton Oteli için anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Sheraton Samsun, grubun Türkiye’deki 11.oteli olacak....

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Sheraton Bishkek Hotel 2019'da açılacak!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, dünya genelinde 129 ülkede 6 bin 700 oteli bulunan Marriott Grubu ile yaptığı anlaşma ile Sheraton Bishkek Hotel’i 2019 yılının ilk yarısında açmaya hazırlanıyor. 

Çeşme Sheraton Oteli değişiyor! Çatı katı 15 milyon Euro!

Son dönemde birçok şirketin yeni gayrimenkul projeleri başlattığı Çeşme’de, bir yenilik de Dilek Holding’in olan Çeşme Sheraton Oteli’nde gerçekleşecek... 

Four Points by Sheraton İstanbul açıldı!

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu’nun açılışı yapıldı. İstanbul’un önemli sanayi bölgesi olan İMES’in merkezinde açılan otel, Anadolu yakasının ilk Starwood oteli olma özelliği taşıdığı belirtildi.

Günaydın Et yeni şubesini Samsun'da açtı!

Günaydın, Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485 metrekare kullanım alanında 160 kişiye hizmet verecek olan yeni şubesini açarak restoran zincirine bir yenisini daha ekledi.

Günaydın Grup yeni şubesini Samsun'da açtı!

Günaydın, restoran zincirine bir yenisini daha ekledi. Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485m2 kullanım alanında 160 kişiye hizmet vermeye başladı.

Samsun 2015 İnşaat Fuarı yarın başlıyor!

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 02-05 Nisan tarihleri arasında açık olacak 'Samsun İnşaat Fuarı'nın, tanıtım toplantısı 27 Mart Cuma günü Sheraton Otel'de gerçekleşti.

Samsun'da kaçak yapılaşmaya izin verilmeyecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kaçak yapılaşmaya asla fırsat vermeyeceklerinin altını çizdi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve belediye personelime Sheraton Hotel'de bir araya geldi.

Samsun Sheraton yatırımına Cumhurbaşkanı'nın isteğiyle karar verdik!

Tanrıverdi Holding Başkanı Recep Tanrıverdi "Shangri La'dan sonra Samsun'a otel yapmam için benimle görüştüler. O kadar ısrar ettiler ki biz de yatırıma karar verdik" dedi.

Samsun’un artık bir ‘Sheraton’ oteli var!

Tanrıverdi ailesi memleketleri Samsun’a 150 milyon dolarlık yatırımla Starwood Hotels bünyesindeki Sheraton’u getirdi. 221 odalı otelin önüne kurulacak limanla yakında Samsun’da yat turizmi de başlayacak

Samsun Sheraton Hotel bugün hizmete giriyor!

Samsun’da 150 milyon dolara inşa edilen Sheraton Hotel, bugün hizmete giriyor. Karadeniz'in en yüksek yapısı olma özelliğini taşıyan otele, daha önce iki kez dava açılmış, bir kez yürütmeyi durdurma kararı alınmıştı.

Samsun Sheraton Oteli 14 Şubat'ta açılıyor!

Samsun'da yapımı imar mevzuatına aykırı olduğu iddiasıyla tartışmalara neden olan 5 yıldızlı Sheraton Otel 14 Şubatta hizmete giriyor. 150 milyon dolarlık yatırım ile gerçekleştirilen otelin 221 odası bulunuyor.

Sheraton Samsun oteli Haberi

Sheraton Samsun oteli


Samsun'un İlkadım ilçesine deniz kenarına inşa edilen ve yapımı devam eden Shareton Otel hakkında Mimarlar Odası'nın açtığı davada mahkemenin verdiği yürütmeyi durdurma kararı sonrası, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir imar planı hazırlandı.


Samsun Büyükşehir Belediyesi ortak komisyon Kasım ayı toplantısı, AK Parti Meclis Üyesi Turan Çakır'ın Meclis Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ilk olarak Samsun'un İlkadım ilçesine deniz kenarına inşa edilen ve yapımı devam eden 29 katlı Shareton Otel hakkında Mimarlar Odası'nın açtığı davada mahkemenin verdiği yürütmeyi durdurma kararı sonrası, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yeni imar planı teklifi görüşüldü. Mahkeme tarafından iptal edilen 1/1000 ölçekli imar planı değişikliğinde yer alan emsal 2,50 olan yapılaşma hakkının 1.80'e düşürülmesini öngören yeni imar planı değişikliği teklifi, komisyon toplantısında kabul edildi. 


Daha sonra gündem maddeleri arasında yer...