17 / 05 / 2024

Sheraton Starwood kime satılıyor

Sheraton Starwood kime satılıyor

Dünyaca ünlü Sheraton otellerini de bünyesinde bulunduran Starwood satılıyor. Şirketin 13 milyar dolar karşılığında Çinli Anbang’ın olması bekleniyor. Anbang, Starwood’u satın alırsa şirket büyük bir yatırım grubuna dönüşecek.

Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu!

Tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında yaşamını 'Huysuz Virjin' lakaplı Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu.

Alişan: Büyük evde oturuyorsam kime ne!

Türkiye’nin en popüler çiftleri arasında yer alan Alişan ve Buse Varol, sosyal medyada yaşadıklarına isyan ederek, "Büyük evde oturuyorsam kime ne" dedi.

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Sitede ortak gider kime ait?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun 'Bir sitede denetçiyim. Sitede muhtelif giderler var elbet ama problem bunlardan hangisinin kiracıya hangisinin mal sahibine ait olduğu. Örneğin asansör gideri kime ait?' sorusunu yanıtladı.

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Sitede belediyeye ait alan varsa sorumluluk kime ait olur?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Sitemiz içinde belediyeye ait alanlar ve yollar var. Belediyeye ait alanda da havuz var ve sitemiz ecrimisil ödeyerek bu yeri kullanıyor. Buralarda bir kaza olduğunda sorumluluk kime ait olacak?' sorusunu yanıtladı

Sheraton Bişkek açıldı!

Mistaçoğlu Şirketler Grubu'nun Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te hayata geçirdiği Sheraton Bişkek, 24 Eylül 2019, Salı günü açıldı.

Sheraton Bishkek kapılarını açtı!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu’nun Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te hayata geçirdiği Sheraton Bishkek, dün hizmete açıldı.

Sheraton Bishkek Hotel 2019'da açılacak!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, dünya genelinde 129 ülkede 6 bin 700 oteli bulunan Marriott Grubu ile yaptığı anlaşma ile Sheraton Bishkek Hotel’i 2019 yılının ilk yarısında açmaya hazırlanıyor. 

Çöp vergisi kime aittir?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince tahsil edilen çöp vergisi yalnız konut ve işyerleri için ödeniyor. Peki, çöp vergisi kime aittir? Vergiyi kim öder?

Bina dış cephe temizliği masrafı kime ait?

Bina dış cephe temizliği söz konusu ise bu masraflar kime ait olmalıdır? Kiracıyı mı yoksa ev sahibini mi ilgilendirir?

Çeşme Sheraton Oteli değişiyor! Çatı katı 15 milyon Euro!

Son dönemde birçok şirketin yeni gayrimenkul projeleri başlattığı Çeşme’de, bir yenilik de Dilek Holding’in olan Çeşme Sheraton Oteli’nde gerçekleşecek... 

Site yönetimi kime aittir?

Site yöneticisi, toplu yapı temsilciler kuruluna katılan yönetici ve temsilcilerin, yönettikleri ve temsil ettikleri bağımsız bölüm sayısı oranında kullandıkları oylar ile belirleniyor. Peki, site yönetimi kime aittir?

Sheraton Starwood kime satılıyor Haberi

Sheraton Starwood kime satılıyor

Sheraton, W Hotels ve St Regis gibi dünyaca ünlü otel zincirlerini bünyesinde bulunduran Starwood satılıyor.


Financial Times’ın haberine göre Starwood Çinli Anbang grup tarafından yönetilen bir konsorsiyum ile satın alma görüşmeleri yürütüyor. Starwood’un otellerinin ve markaların satışı için 13 milyar dolar istediği öne sürülüyor.



12 yıl önce Çin’de araç sigortası işiyle iş hayatına başlayan Anbang Starwood’u satın alırsa şirket büyük bir yatırım grubuna dönüşecek.


Anbang son bir buçuk yıldır 23 milyar doların üzerinde yatırım yaptı.  



Şirketin şu anki varlıklarının toplam değerinin 123 milyar dolar olduğu ifade ediliyor.


Hürriyet 








Bu haber Habertürk Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Dünyaca ünlü Sheraton otellerini de bünyesinde bulunduran Starwood satılıyor. Şirketin 13 milyar dolar karşılığında Çinli Anbang’ın olması bekleniyor


Sheraton, W Hotels ve St Regis gibi dünyaca ünlü otel zincirlerini...