04 / 05 / 2024

Sheraton Steigenberger Hotel

Sheraton Steigenberger Hotel

İSTANBUL Maslak’ta uzun yıllar Sheraton markası ile hizmet veren 5 yıldızlı Steigenberger Hotel’in işletmecisi ile mülk sahibi arasında ödenmeyen kiralar nedeni ile kriz çıktı.

7. İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak’ta!

İnşaat ve Konut Konferansı bu yıl 7'nci kez gerçekleşecek. İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü İstanbul Sheraton Grand Hotel Ataşehir’de düzenlenecek. 

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu'ndan Kırgızistan’a otel yatırımı!

Türkiye’de bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde bulunduran Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’da Sheraton Bishkek Hotel’i yatırımı yapıyor.

Sheraton Bishkek Hotel 2019'da açılacak!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, dünya genelinde 129 ülkede 6 bin 700 oteli bulunan Marriott Grubu ile yaptığı anlaşma ile Sheraton Bishkek Hotel’i 2019 yılının ilk yarısında açmaya hazırlanıyor. 

İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak'ta!

İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü İstanbul Sheraton Grand Hotel Ataşehir’de kapılarını açıyor...

Alman Steigenberger Maslak'taki oteli kapattı!

Uzun yıllar Maslak’ta Sheraton markası ile hizmet veren 5 yıldızlı Steigenberger Hotel kapandı.

Maslak Steigenberger Hotel'e tahliye şoku!

İSTANBUL Maslak’ta uzun yıllar Sheraton markası ile hizmet veren 5 yıldızlı Steigenberger Hotel’in işletmecisi ile mülk sahibi arasında ödenmeyen kiralar nedeni ile kriz çıktı.

ABD Küba'da Four Points by Sheraton Hotel'i işletecek!

ABD'nin Starwood şirketi, Küba'nın başkenti Havana'da bulunan Quinta Avenida Otelini, "Four Points by Sheraton" logosuyla işletmeye başlattı. Küba'da 1959'dan bu yana ilk kez bir otel, ABD şirketi tarafından işletilecek.

Tarihi Kentler Birliği 2016'nın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Bursa'da 2000 yılında kurulan ve 15. yılını kutlayan Tarihi Kentler Birliği (TKB), 2016 yılı ilk bölge toplantısını İstanbul Sarıyer'de yaptı. Maslak Steigenberger Hotel’de gerçekleşen toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı...

2015 Blue Day finalinde gayrimenkulün yıldızları bir araya geldi!

Gayrimenkulün Mavi Yıldızları 2015 Blue Day finalinde İstanbul'da bir araya geldi. 4 ayrı şehirden Coldwell Banker Profesyonellerinin katılımlarıyla düzenlenen Blue Day organizasyonlarının en büyüğü 30 Ekim 2015 tarihinde Steigenberger Hotel Maslak İstanb

Four Points by Sheraton Hotel açıldı!

Türkiye'de Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu, İstanbul'un önemli sanayi bölgesinde açıldı. Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu'nun açılışı yapıldı.

Yenibosna Steigenberger Airport Hotel Ekim'de açılacak!

Maslak’ta Sheraton’ın işlettiği otelin yeni işletmecisi Alman Steigenberger, ikinci otelini Korcan Turizm’le Yenibosna’da hizmete açacak.

Steigenberger Airport Hotel Ekim'de açılıyor!

Ünlü Alman otel zinciri Steigenberger, Korcan Turizm tarafından Türkiye’ye getiriliyor. İstanbul Yenibosna’da 110 milyon TL’lik yatırımla açılacak olan otel, Ekim 2015’te faaliyete girecek.

Yenibosna Steigenberger Airport Hotel açılıyor!

İstanbul Yenibosna’da, 110 milyon TL yatırımla Alman otel zinciri Steigenberger açılıyor. Korcan Turizm’in yatırımcısı olduğu 210 odalı, beş yıldızlı iş oteli, ekim ayında faaliyete başlayacak.

Sheraton Steigenberger Hotel Haberi

Sheraton Steigenberger Hotel

İSTANBUL Maslak’ta uzun yıllar Sheraton markası ile hizmet veren 5 yıldızlı Steigenberger Hotel’in işletmecisi ile mülk sahibi arasında ödenmeyen kiralar nedeni ile kriz çıktı. Casino ve emlak kralı olarak anılan Sudi Özkan, ödenmeyen kiraları gerekçe göstererek, otelin işletmecisine önce icra takibi başlattı daha sonra tahliye davası açtı.


Geçtiğimiz yıl nisan ayından beri ‘Steigenberger’ markası ile hizmet veren otel İstanbul’un en gözde mekânlarından biri. 1992 yılında Sudi Özkan’ın inşa ettirdiği bina, Maslak’ın ilk 5 yıldızlı oteli olarak hizmet vermeye başlamıştı.


ŞİRKET İFLAS ERTELEME ALDI

Ancak oteli işleten şirketin (Palace Otel Turizm Hizmetleri A.Ş) sahipleri ile mülk sahibi, ödenmeyen kiralar nedeni ile karşı karşıya geldi. Hürriyet Dünyası’nın ulaştığı belgelere göre, hali hazırda oteli işleten şirket Palace Otel A.Ş, iflas erteleme almış durumda. 2015 yılı sonunda iflas...