13 / 05 / 2024

Shıva İnşaat nerede

Shıva İnşaat nerede

Shıva İnşaat Gıda Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Arslan tarafından kuruldu.

Nısh Global İthalat İhracat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nısh Global İthalat İhracat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Canpolat tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Turkısh House İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh House İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mouhammad  Al Nısr tarafından kuruldu. 

SH Hasdemir İnşaat Petrol Otomotiv ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SH Hasdemir İnşaat Petrol Otomotiv ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Shıva İnşaat Gıda Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shıva İnşaat Gıda Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Arslan tarafından kuruldu.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

İVA İnşaat'tan Bahçelievler ve Kağıthane'ye yeni proje!

İVA İnşaat, kentin merkezinde uygun fiyatlarla, konut sahibi olmak isteyenlere karlı bir yatırım fırsatı tanıyor. Yılda bin 500 konut inşa etmeyi planlayan İVA İnşaat Bahçelievler ve Kağıthane’de yapılacak yeni inşaat projelerine imza atacak.

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Sad Hazır Sıva İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sad Hazır Sıva İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Kapıcıoğlu İnşaat Maltepe Sahilada nerede?

Maltepe Sahilada'da 1+1'den dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 10 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. Peki Kapıcıoğlu İnşaat Maltepe Sahilada nerede?

Orton İnşaat Hill Kartal nerede?

Orton İnşaat Hill Kartal nerede? Orton İnşaat imzasını taşıyan Hill Kartal projesinin bu ayın sonunda satışa sunulması planlanıyor. Proje iki blok olarak tasarlandı...

Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara nerede?

Huzurlu Marmara Evleri 27 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede teslimlerin Ekim 2018 tarihinde yapılması planlanıyor. Peki Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara nerede?

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi nerede?

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesinde 1.000'in üzerinde konut yer alıyor. Ticari ünitelerin de bulunduğu projede ön talep toplanıyor. Peki Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi nerede?

Shıva İnşaat nerede Haberi

Shıva İnşaat nerede

Shıva İnşaat Gıda Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Arslan tarafından kuruldu.

Shıva İnşaat Gıda Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Yurtiçindeve yurtdışında turistik oteller yapmak, yaptırmak, işletmek kiralamak kiraya vermek. Turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışmda konaklama,seyahat, taşıma . rehberlik hizmetlerini ylirütmek.Her türlü seyahat acentelerikurmak.kurulmuş acentelere ortak olmak. kiralamak kiraya vermek. Uçak. otobüs. gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak, kiralamak kiraya vermek....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Shıva İnşaat Gıda Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Barbaros Hayrettin Paşa Mh. 1993.Sk.Papatya Res.2 N.35/80 Esenyurt