19 / 07 / 2024

shoppimg fest etkinlikler

shoppimg fest etkinlikler

Seçim Aydın: Depolarınızı boşaltın, yüzde 30 indirim yapın.Yurt içi ve yurt dışından önemli katılımlar bekliyoruz bu katılımlar sonucunda da toplam yüzde 35'lik bir ciro artışı hedefliyoruz

İstanbullular çifte bayram yaşayacak! İstanbul’da 23 Nisan Pazar günü nerede, hangi etkinlikler yapılacak?

Bu yıl iki bayram coşkusunu birden yaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de hem dini hem resmi bayram olan 23 Nisan Pazar günü İstanbullulara iki bayram coşkusunu birden yaşatmak için hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Fest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Oğuzhan Güzel tarafından kuruldu.

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Fest Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Sözeri , Ali Sinan Temürlenk ve Baki Temürlenk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fest Group İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest Group İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Tülay Taşkıran imzasıyla kuruldu.

İstanbul Shopping Fest'e yerli ilgisi artıyor!

Bu yıl altıncısı düzenlenen İstanbul Shopping Fest, yerli tüketicinin de ilgi odağı oldu. İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, bu etkinlikle markaların bilinirliğini artırmayı ve perakende sektörünü büyütmeyi hedeflediklerini söylüyor.

İstanbul Shopping Fest'in açılış töreni iptal edildi!

İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Shopping Fest'in görkemli açılışını terör nedeniyle iptal ettiklerini, festivalin ise Temmuz ayı boyunca düzenleneceğini kaydetti.

İstanbul Shopping Fest coşkusu Akbatı AVYM’de başlıyor!

Akbatı AVYM, 1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest kapsamında, bando gösterisi, “Oyuncaklar Ülkesi” çocuk tiyatrosu ve “Brass Band” müzik şöleni ile renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

İstanbul Shopping Fest 1 Temmuz'da başlıyor!

1-31 Temmuz tarihleri arasında İstanbul 6. kez Shopping Fest'e ev sahipliği yapacak. İSF Genel Müdürü Özbük, imparatorlukların başkenti İstanbul'un alışverişin de başkenti olacağını söyledi.

İstanbul Shopping Fest,Arabian Travel Market 2016'da tanıtıldı!

Türkiye'nin turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest, Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarı ATM Dubai 2016 Uluslararası Turizm Fuarı'nda (Arabian Travel Market 2016) tanıtıldı.

İstanbul Shopping Fest, Dubai ATM Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul Shopping Fest'ten (İSF) yapılan açıklamaya göre, İSF, Arabian Travel Market (ATM) 2016 Fuarında tanıtıldı. Fuarda İTO ev sahipliğinde açılan İstanbul standında, turizm pazarı açısından büyük değer taşıyan İSF projesi de yer aldı.

Bornova MyWay Fest'te 36 ay sıfır faiz kampanyası!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Bornova'daki yeni projeleri MyWay Fest'te 36 ay sıfır faiz sunduklarını söyledi. Kalı, "Yatırımcı için banka faizlerini devre dışı bıraktık" dedi

MyWay Fest Bornova iletişim!

Daire tiplerinin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje toplam 135 adet daireden oluşuyor. MyWay Fest Bornova iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 69 33 olarak belirlendi.

shoppimg fest etkinlikler Haberi

shoppimg fest etkinlikler

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) ortaklaşa düzenlediği ve 8 Haziran'da başlayacak Ankara Shopping Fest'te markalar en az yüzde 30 indirimle satışlarını gerçekleştirecek. 


Festival süresince, başta Kızılay, Ulus, Çankaya, Bahçelievler, İzmir Caddesi, Sakarya Caddesi başta olmak üzere Ankara'nın 45 ayrı noktasında 5 bin 543 etkinlik ve gösteri düzenlenecek. 


Bankalararası Kart Merkezi'nin organizasyonuyla Milli Piyango İdaresi'nin denetiminde yapılacak çekilişler sonucu 22 talihliye araba verilecek. 

     

Festival boyunca Konya ve Eskişehir'den hafta sonları özel hızlı tren seferleri düzenlenecek. 

     

Hızlı trenle gelecek konuklara yapacakları alış veriş sonrasında tek yönde yüzde 50 indirim sağlanacak ve 1 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında Ankara'ya uçakla gelerek, 500 liralık alış veriş...