12 / 05 / 2024

Show Realty franchise ofis

Show Realty franchise ofis

Profesyonel Emlak Hizmeti veren Show Realty Türkiye’de büyümeye başladı.2 Yıl önce Türkiye pazarına giriş yapan Show Realty, Ümraniye-Çekmeköy’de 19.Franchise Emlak ofisi Turkuaz’ın açılışını yaptı.

Realty'den gayrimenkulde İngiltere açılımı!

Gayrimenkul sektöründe “İşletme Tipi Franchise Sistemi”ni uygulayan Realty Türk girişimciler için İngiltere’nin kapılarını araladığını açıkladı. 

Endeksa ve Realty World Türkiye'den işbirliği!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com ile dünyanın önde gelen gayrimenkul franchise şirketlerinden Realty World Türkiye işbirliği gerçekleştirdi..

Realty TR, Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

İşletme tipi franchise sistemini ilk kez gayrimenkule uyarlayan Fatih Elibol, Realty-TR markası ile 5 kıtada ve 47 ülkede gayrimenkul pazarlaması yapıyor. Elibol, Realty TR markasını Avrupa ve ABD'de büyütmeyi hedefliyor.

Realty World Türkiye, Van'da ofis açtı!

Türkiye’nin en çok tercih edilen gayrimenkul franchise markası Realty World Türkiye, Van’daki ilk ofisini açarak Türkiye genelinde toplam 200’e yakın ofis sayısına ulaştı

Gayrimenkul sektörü hareketlenmeye başladı!

Show Realty/Planet Broker'ı Murat Somer, gayrimenkul piyasasının 2015 yılı sonları itibariyle kısmen hareketlenmeye başladığını ve 1 Kasım sürecine dek beklemede kalan yerli ve yabancı yatırımcıların da sektöre katıldıklarını belirtti.

Gayrimenkulde fiyatlar artar mı?

Show Realty Türkiye CEO'su Kazım Algın, dövizdeki yükselişin inşaat maliyetlerine henüz yansımadığını, birçok gayrimenkul projesinde önümüzdeki dönemde fiyat artışı beklendiğini, bu nedenle emlak almanın tam zamanı olduğunu söylüyor.

Ekonomideki dalgalanma konut yatırımını engellemiyor!

Show Realty Türkiye CEO'su Kazım Algın, kur oynamalarının inşaat maliyetlerinde daha karşılık bulmadığına işaret etti ve "Emlak almanın şu an tam sırası." dedi.

Kazım Algın: Emlak almanın şu an tam zamanı!

Show Realty Türkiye CEO'su Kazım Algın, kur oynamalarının inşaat maliyetlerinde daha karşılık bulmadığına işaret etti ve "Emlak almanın şu an tam sırası." dedi.

Emlak almanın tam sırası!

Show Realty Türkiye CEO'su Kazım Algın, kur oynamalarının inşaat maliyetlerinde daha karşılık bulmadığına işaret etti ve "Emlak almanın şu an tam sırası." açıklamasını yaptı.

Ekonomideki dalgalanmalar konut yatırımını etkiliyor!

Show Realty Türkiye CEO'su Kazım Algın, kur oynamalarının inşaat maliyetlerinde daha karşılık bulmadığına işaret etti ve "Emlak almanın şu an tam sırası" dedi.

Emlak almanın tam zamanı!

Show Realty Türkiye CEO’su Kazım Algın, dövizdeki gergin atmosferin, inşaat maliyetlerine henüz yansımadığını, bu yüzden fiyat artışlarının henüz tetiklemediğinin altını çizerek “emlak almanın şu ara tam zamanı “dedi.

Arnavutköy gayrimenkulde İstanbul'un parlayan yıldızı oldu!

Show Realty /Arnavutköy Temsilcisi Ferit Güner, Arnavutköy İstanbul’un parlayan yıldızı olduğunu belirtti. Havalimanı projesi ve Kanal İstanbul'un yanı sıra Karadeniz'e yapılacak marina ve yat limanları projeleri de yabancılar için çekim merkezi oldu.

Realty-TR 250 franchise ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

NY Estate isimli siteyi kuran Fatih Elibol, şimdi de Türkiye'de kurduğu Realty-TR ile Türkiye ve dünyada gayrimenkul danışmanlığı yapıyor. Realty-TR 250 franchise ofis kurmayı hedefliyor..

Show Realty franchise ofis Haberi

Show Realty franchise ofis

Yılların deneyiminlerini Show Realty franchise ofisi açarak değerlendiren  Özer Erdir ve Fisun Erdir , 10 kişilik profesyonel kadrosuyla Çekmeköy bölgesinde  hizmet verecekler.Türkiye’de hızla büyümeye başlayan Show Realty alım –satım ve kiralamanın yanı sıra gayrimenkul geliştirme projelerinde yer almayı hedefleyerek büyümeye hız veriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Show Realty Türkiye CEO’su Kazım Algın “Marka olarak franchise yapılanmamızı uzun süreli ve verimli işbirliği temeli üzerine kurduk. Koşullarımızı da bu temel doğrultusunda oluşturduk. Show Realty gayrimenkul konusuna ilgi duyan ve üstelik global bir markanın çatısı altında kendi işini kurmak isteyen girişimci adayları, büyük finansal risklerin altına girmek zorunda kalmadan rahatlıkla bir Show Realty franchise ofisi açabilecek. Kazım Algın, ülkemizde ve özellikle İstanbul’da markalı emlak danışmanlarına ihtiyacın çok fazla olduğunu belirterek öncelikle Show...