05 / 07 / 2024

Show Realty nerede

Show Realty nerede

Sektörün hızlı büyüyen markalardan olan Show Realty’nin Franchise Koordinatörlüğü'nü Franchise alanında deneyimli isimleri arasında olan Ufuk Vardarlıoğlu üstlendi. Ufuk Vardarlıoğlu, yeni görevindeki hedeflerine ilişkin bilgi verdi.

Turkuaz Realty Pazarlama Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Realty Pazarlama Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Abedal Allala tarafından kuruldu.

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı    Masrourı  tarafından kuruldu.

Oceandesert Realty Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oceandesert Realty Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Ashraf, Walı A  Mohmand tarafından kuruldu.

Betec İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Realty  W Pozitif Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Betec İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Realty  W Pozitif Gayrimenkul Şubesi Esneyurt’ta 25 bin TL yatırım bedeli Mustafa Kalaycı tarafından açıldı. 

Delta Realty Group Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Realty Group Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Bakırköy’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Zahra Moghtadaeı tarafından kuruldu.

Luxury Realty İstanbul Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Realty İstanbul Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Elif Usta tarafından kuruldu.

Show Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Show Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 152 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bulut tarafından kuruldu.

Gapa Realty İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gapa Realty İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaber Ahmed H. Mohamed, İsmail Atasoy, İsmail Pektezel ve Özcan Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Executive Realty Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Executive Realty Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Shahzad Faisal Mangi tarafından kuruldu.

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 TL sermaye bedeli ile  Reza Hassani ve Sedat Balci ortaklığında kuruldu. 

Dac Realty Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Şirketi kuruldu!

Dac Realty Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Soichiro Masuoka tarafından kuruldu.

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

Realty World Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

İki şirket arasında imzalanan anlaşma ile Realty World Türkiye, QNB Finansbank'ın Xclusive+ ve Private Banking üyelerinin gayrimenkul yatırım danışmanlığını yapacak...

Show Realty nerede Haberi

Show Realty nerede

Franchise alanında deneyimli isimleri arasında yerini alan Ufuk Vardarlıoğlu, Show Realty Türkiye yapılanması ve hizmetlerin yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalar yürütecek.

ABD’nin markalı emlak danışmanlık firması olan ve son dönemde ülkemizdeki çalışmalarına hız veren Show Realty Türkiye kendi alanında Türkiye’nin en önemli gayrimenkul firması olma yönünde hızlı adımlarla ilerliyor.  Show Realty, Franchise Ofisleri ile gayrimenkul konusunda yenilikçi ve yüksek nitelikli iletişim çözümleri sunarak, tüketicin isteklerini karşılamaktadır.

Ufuk Vardarlıoğlu,  yeni görevindeki hedeflerine ilişkin olarak şu bilgileri veriyor: “Son 2 yıldaki atılımları ile Show Realty, gayrimenkul alanında Türkiye’nin en önemli firmalarından biri olma yolunda ilerliyor. Türkiye’deki gayrimenkul pazarında halen keşfedilmemiş ciddi bir potansiyel var ve biz de çalışmalarımızı bunu en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla sürdürüyoruz. Türkiye’de hızla büyümeye başlayan Show Realty  Türkiye, alım, satım ve...