14 / 05 / 2024

Show Realty’nin Franchise Koordinatörlüğü'nü Ufuk Vardarlıoğlu üstlendi!

Show Realty’nin Franchise Koordinatörlüğü'nü Ufuk Vardarlıoğlu üstlendi!

Sektörün hızlı büyüyen markalardan olan Show Realty’nin Franchise Koordinatörlüğü'nü Franchise alanında deneyimli isimleri arasında olan Ufuk Vardarlıoğlu üstlendi. Ufuk Vardarlıoğlu, yeni görevindeki hedeflerine ilişkin bilgi verdi.



Franchise alanında deneyimli isimleri arasında yerini alan Ufuk Vardarlıoğlu, Show Realty Türkiye yapılanması ve hizmetlerin yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalar yürütecek.

ABD’nin markalı emlak danışmanlık firması olan ve son dönemde ülkemizdeki çalışmalarına hız veren Show Realty Türkiye kendi alanında Türkiye’nin en önemli gayrimenkul firması olma yönünde hızlı adımlarla ilerliyor.  Show Realty, Franchise Ofisleri ile gayrimenkul konusunda yenilikçi ve yüksek nitelikli iletişim çözümleri sunarak, tüketicin isteklerini karşılamaktadır.

Ufuk Vardarlıoğlu,  yeni görevindeki hedeflerine ilişkin olarak şu bilgileri veriyor: “Son 2 yıldaki atılımları ile Show Realty, gayrimenkul alanında Türkiye’nin en önemli firmalarından biri olma yolunda ilerliyor. Türkiye’deki gayrimenkul pazarında halen keşfedilmemiş ciddi bir potansiyel var ve biz de çalışmalarımızı bunu en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla sürdürüyoruz. Türkiye’de hızla büyümeye başlayan Show Realty  Türkiye, alım, satım ve kiralamanın yanı sıra gayrimenkul geliştirme projelerinde de yer almayı hızlı bir şekilde hedefliyor.  

1966 yılında İstanbul’da doğan Ufuk Vardarlıoğlu, evli ve 1 çocuk sahibi. Yıldız Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu olan Vardarlıoğlu, İngilizce, Almanca ve Rusça bilmektedir. 1999 yılında Sezginler Holding’te Booker Clup projesinde Proje Müdürü olarak çalıştı. Bu görevi sırasında Türkiye genelinde 155 Franchise açmıştır. Sezginler Holding’in Ülker Grubuna satılması sonucunda 2002 yılında görevinden ayrılarak, kendi işine yoğunlaştı. 2005 yılında Ukrayna Euro-Invest Group’ta Türkiye Koordinatörü görevini üstlendi. Daha sonra 2010 yılında Coldwell Banker franchise satış danışmanlıgı görevini yürüttü. Ufuk Vardarlıoğlu 2014 Mayıs itibari ile Show Realty Türkiye Franchise Koordinatörlüğü görevini üstlenmiş bulunuyor.



Geri Dön