25 / 07 / 2024

Show Realty Profesyonel Emlak Hizmetleri

Show Realty Profesyonel Emlak Hizmetleri

Gayrimenkul danışmanlığı konusunda 2002 yılında New York' a yerleşip Amerikalı ortakları ile "Show Realty" markasını büyüten girişimci Kazım Algın, markanın master franchising haklarını Türkiye'ye getirdi...

Realty TR, kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yaptı!

Dünyanın 50'den fazla ülkesinde gayrimenkul danışmanlığı yapan, Türk firması Realty TR, kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yaptı

Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’a büyük ilgi!

ODE, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bu yıl 38’si düzenlenen Dubai Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı. Yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’ın standı ve ürünleri büyük ilgi gördü.

Yusufeli Barajı'nın inşaatında profesyonel dağcılar çalışıyor!

Türkiye'nin en yüksek, dünyanın üçüncü en yüksek barajı özelliğini taşıyacak olan Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali inşaatında profesyonel dağcılar görev yapıyor.

Büyükyalı, CNR Avrasya Boat Show’da tanıtılıyor!

İstanbul’un yeni “deniz semti” Büyükyalı, 27 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında ilk kez Ataköy Marina’da düzenlenen “CNR Avrasya Boat Show 2016 Deniz Fuarı”ndaki standında, deniz tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Profesyonel bina yönetimine sahip projelerin değeri yüzde 20 arttı!

First Class Trust Union'ın Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, profesyonel bina yönetimine sahip projelerin değerinin yüzde 15 ile 20 seviyesinde arttığını söyledi. Okay, konut ve ticari alanların kiralanması konusunda profesyonel çözümler ürettiklerini belirtti.

Realty World, İzmir Torbalı'da ofis açtı!

Dünyanın en çok bilinen gayrimenkul markası olan Realty World artık İzmir Torbalı'da. Uzun yıllardır emlak sektöründe hizmet veren Ahmet Demir, Realty World ile ilçede hizmet verecek.

Arçelik’ten profesyonel ısıtma sistemleri!

Profesyonel iklimlendirme ürünlerindeki başarısını ısıtma sektörüne taşıyan Arçelik önceden ürün gamında olan kombi ailesini ve hizmetlerini sektör beklentileri çerçevesinde yeniledi.

Yıldırım E Ticaret Profesyonel Yönetim Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım E Ticaret Profesyonel Yönetim Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadır Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Mag Profesyonel İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mag Profesyonel İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Metin Arghan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 27 milyon 188 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Haberler Sokak'ta kuruldu.

Z kuşağına en uygun meslek profesyonel gayrimenkul yatırım uzmanlığı!

Z kuşağı, meslek seçiminde de kendi patronu olabileceği işlerin hayalini kuruyor.Önümüzdeki 5 yıl içinde iş dünyasına girecek Z kuşağının bu özgürlükçü anlayışına en uygun meslek olarak ise ‘Profesyonel Gayrimenkul Yatırım Uzmanlığı’ öne çıkıyor.

Arel Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı 9 Nisan'da!

Arel Üniversitesi Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı 9 Nisan'da başlayacak. Toplam 32 saat verilecek program için son kayıt tarihi 4 Nisan olarak belirlendi.

KUYAŞ Gayrimenkul İstanbul Jewelry Show'a katılıyor!

KUYAŞ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (KUYAŞ), Mücevher ve saat endüstrisi sektörünün en önemli etkinliği olan ve bu sene 42. si düzenlenen Istanbul Jewelry Show'a katılıyor.

Gulf Property Show Bahreyn Gayrimenkul Fuarı 26 Nisan'da!

BAHREYN’ in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show BAHREYN , 26–28 Nisan 2016 tarihlerinde tekrar gerçekleştiriliyor. Fuar kendi vatandaşlarına emlak sektöründe yatırım için bilgi sağlayacak.

Show Realty Profesyonel Emlak Hizmetleri Haberi

Show Realty Profesyonel Emlak Hizmetleri

Gayrimenkul danışmanlığı konusunda 2002 yılında New York'a yerleşip Amerikalı ortakları ile "Show Realty" markasını büyüten girişimci Kazım Algın, markanın master franchising haklarını Türkiye'ye getirdi. Bir süre önce sessiz sedasız Türkiye pazarına giriş yapan firma, şu ana kadar ofis sayısını 17'ye ulaştırdı. 


Show Realty Profesyonel Emlak Hizmetleri adıyla faaliyet gösteren firma, 2014 sonuna kadar İstanbul ağırlıklı olmak üzere 50 yeni franchise ofisi açmayı planlıyor. Ataşehir, Çekmeköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Esenyurt, Başakşehir. Levent, Ümraniye ve Sancaktepe gibi İstanbul'un gayrimenkul hareketliliği yoğun olan lokasyonlarında yeni ofisler açacaklarını belirten Show Realty Ceo'su Kazım Algın, "Bölgeye göre değişmekle birlikte yatırım maliyeti 15-20 bin lira civarında. Ofislere 20 günlük e-eğitim, insan kaynağı, hukuk müşavirliği, ilan ve reklam, mortgage, değerleme, yönetim koçluğu, sigorta, kurumsal kimlik ve proje...